Kako voditi uspješan beauty salon?

Kada otkrijete da je vaš životni poziv pomoći drugima da postanu bolja verzija sebe kroz usluge uljepšavanja i opuštanja, sljedeći korak je otvaranje salona. Nakon što je vaš beauty salon otvoren često slijedi spoznaja kako nije dovoljno biti najbolji, nego je potrebno izdvojiti se iz mase. No, kako je to moguće danas kada postoji i previše salona na vrlo kompetitivnom tržištu?

Natalija Crnički, direktorica i osnivačica tvrtke Salonize j.d.o.o., pomoći će vam pronaći odgovor na konferenciji za vlasnike i menadžere salona „Saloni budućnosti – jesmo li spremni?“. Konferencija će se održati 9. studenog 2019. na Zagrebačkom Velesajmu. Fokus konferencije je prezentacija suvremenog načina podizanja poslovanja na višu razinu s naglaskom na korištenje digitalizacije i društvenih mreža. O prilagodbi novim načinima poslovanja i važnosti dobrih odnosa s klijentima govorit će predavači i panelisti s dugogodišnjim iskustvom u industriji ljepote iz cijele regije.

beauty salon

Jedna od predavačica bit će i Inga Lalić, vlasnica i direktorica Reforma grupe, koja će publici približiti kako treba izgledati dobar razgovor za posao želite li pronaći kvalitetnog zaposlenika. Ova poznata poslovna konzultantica pomoći će vam pronaći ravnotežu između vaših uvjeta i zahtjeva radnika kako bi vaš salon mogao poslovati u punom potencijalu.

Povezano: Majka četvero djece Natalija Crnički ostavila posao profesorice i sa suprugom razvija posao outsourcinga prodaje

Kada ste sigurni da vaš beauty salon ima prave ljude u timu, vrijeme je za klijente. Kako bi vaše usluge bile privlačne potrebno je brendiranje. Alma Saganić, uspješna poduzetnica, objasnit će vam kako svoj salon učiniti prepoznatljivim među mnoštvom drugih i pozicionirati ga na tržištu.

Predavač će biti i Dragan Petrović, voditelj projekta Ženska stvar. On će svoje učenje predstaviti kroz predavanje pod nazivom „Razumjeti sebe – put do uspješnog salona.“

Panel “Zašto neki saloni rastu, a neki stagniraju?”, uz pomoć moderatorice Marine Kolar, vlasnice obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta, potom donosi pogled na ovu problematiku iz stručnog kuta. Panelisti će biti i Ana Bošnjak, beauty salon Che Che; Milica Ignjatović, s Visoke zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu koja razvija struku kroz Udruženje EstetikPro i jedini stručni magazin u Srbiji; Vibor Kurtović, VIP voditelj jednog od najuspješnijih prodajnih timova Merkur osiguranja; Dijana Čančar, vlasnica uspješnog frizerskog salona Hair concept by Diana. Panelistica Tihana Cuzek ujedno je i voditeljica cijele konferencije, a u posebnom fokusu ima uspješan rad u kolektivu, te je certificirani NLP Master Practitioner i NLP Coach.

Povezano: Novi projekt Natalije Crnički – platforma za vođenje uslužnih djelatnosti Salonize zamjenjuje bilježnicu i papir

Evgen Gec, najpoznatiji regionalni vizažist, kozmetički savjetnik i prodajni trener te autor šest knjiga, raspravit će s vama rečenicu koju ste sigurno jednom izgovorili: „Nisam prodavač, ja sam vlasnik salona!“. Ljiljana Perkov, vlasnica kozmetičkog salona Dora’98, zna kako odrediti tko je vaš idealni klijent. O pet najčešćih grešaka koje saloni rade govorit će Elvira Milvić Budeš, vlasnica Filaks d.o.o., autoritet u području edukacije.

Organizatorica Natalija Crnički, salonize.hr, otvorit će temu pod nazivom “Tko se boji digitalizacije još?”, a Helena Fjorović, suvlasnica Linea Snella Zagreb JUG, na svom će primjeru pokazati kako se ne treba bojati uvođenja novih tehnologija i postupaka u poslovanje.

beauty salon

Panel “Digitalizirajmo svoje poslovanje”, uz moderatoricu Ivanu Fakin, vlasnicu agencije za web i marketing, usko je vezan upravo uz naslovni pojam salona budućnosti. Panelistica Gorana Bardak bavi se izradom naprednih poslovnih aplikacija, Vesna Odobaša specijalizirana je za digitalni marketing, Dino Oreški jedan je od najpoznatijih hrvatskih stručnjaka za e-commerce, Ibro Fazlić je digitalni stručnjak s 25 godina iskustva, Darijan Kosić je stručnjak za razvoj poslovanja, marketing i prodaju, a svi zajedno će vam dati apsolutno provjerene informacije kako se vaš salon može pozicionirati u svijetu društvenih mreža i računala.

Osigurajte svoje mjesto na konferenciji prijavom na web stranici salonize.hr.

Sve WiA članice karte mogu nabaviti po cijeni od 300 kn umjesto 399/499kn s uključenim PDV-om. Ukoliko želite biti na konferenciji te postaviti svoj štand, roll up i sudjelovati u nagradnoj igri cijena za članice je 400 kn + PDV.

Autor: Natalija Crnički, Salonize.hr

Foto: PR, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -