Konferencija za poduzetnice dolazi u Antunovac, inspirirajte se ulazak u poduzetništvo!

Mreža žena u biznisu nastavlja svoje aktivnosti u Osječko-baranjskoj županiji pa će se tako održati treća po redu konferencija za poduzetnice u Antunovcu. Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga o specifičnim izazovima žena u poduzetništvu.


Pročitajte više: Hrvatska ima 70.000 poduzetnica, mari li itko za njihove potrebe?


Za koga je namijenjena konferencija za poduzetnice?

Događaj je namijenjen iskusnim poduzetnicima koje se žele dodatno educirati i umrežiti, ženama koje su na početku poslovanja te ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa.

Sve zainteresirane moći će poslušati priče uspješnih poduzetnica kao što su Gordana Kadoić, Natalija Pekić i Sanja Varlaj, ali HR stručnjaka Marka Todorovića.

Tko su predavači?

Gordana Kadoić je stručnjakinja je za upravljanje tvrtkama, razvoj leadera, te razvoj prodaje i prodajnih procesa. Započela je karijeru prije 25 godina i od tada je sudjelovala u svim oblicima prodaje penjući se po managerskim stepenicama mnogih domaćih i međunarodnih tvrtki.

U proteklih 5 godina intenzivno radi s malim i srednjim poduzetnicima na unaprjeđenju njihovog poslovanja i pomaže im riješiti izazove poput: organizacije poslovanja i procesa prodaje, povećanja prihoda, otvaranja novih kanala prodaje i izlaza na inozemna tržišta, a posebnu pozornost posvećuje razvoju zaposlenika, njihovih kompetencija i priprema ih za preuzimanje liderskih funkcija unutar tvrtke.

Natalija Pekić je vlasnica Studija Karizma koji se bavi se dizajniranjem interijera već 15 godina. No, kako bi bila uspješna poduzetnica dodatno obrazovala u tome smjeru, ali smjeru menadžmenta, liderstva, 12 godina radi na fakultetu kao vanjski predavač, 13 godina je radila u obiteljskom poduzeću. Uz to je EU Ambasador poduzetništva za žene u Republici Hrvatskoj.

Sanja Varlaj je stručnjakinja za marketing, PR prodaju i business management, s više od 20 godina radnog iskustva u B2C i B2B sektoru. Sanja je svoju dugogodišnju karijeru gradila u renomiranim hrvatskim i multinacionalnim kompanijama s edukacijama u europskim obrazovnim institucijama. Posjeduje iskustvo u savjetovanju kod pokretanja ili reorganizacije poslovanja, zapošljavanju, te analizi tržišta. Također je i predavačica na Poslovnom veleučilištu u Zagrebu gdje drži kolegij Poslovni marketing studentima diplomskih studija Marketinga i Komunikacija.

Marko Todorović je psiholog, usmjeren na organizacijsku psihologiju i psihologiju rada s 8 godina iskustva u HR-u. Karijeru je započeo u HZZ-u gdje je fokus bio na selekciji zaposlenika i profesionalnom usmjeravanju potencijalnih zaposlenika. Većinu karijere proveo je u retailu i IT sektoru. Aktivno je sudjelovao u implementaciji HR procesa u međunarodnoj korporaciji (opisi radnih mjesta, modeli kompetencija, selekcija, onboarding, assessment centri, razvoj zaposlenika, edukacije). Trenutno radi u IT sektoru u Reroot d.o.o. full service agenciji s dva fokusa i dva samostalna tima – Development i Marketing. S 40 zaposlenika i suradnika svojim klijentima nude cjelovita rješenja i potpunu podršku. Kreativu, oglašavanje, branding, razvoj web stranica i softwarea. Od 2018. do danas, tvrtka je narasla za više od 500% u financijskom smislu, kao i u području zapošljavanja.


Pročitajte više: Što sam naučila u prve dvije godine poduzetništva?


Gdje i kada će se održati konferencija?

LOKACIJA: Poduzetnicki inkubator Antunovac, Gospodarska zona 23, 31216, Antunovac.

VRIJEME: 8. lipnja u 9.30 sati.

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava na linku.

Foto: Pexels/Sora Shimazaki

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u sportu

Dolazi naša prva Konferencija za žene u sportu – Upoznajte govornice

Sport je još jedna industrija u kojoj dominiraju muškarci, a o temi potplaćenosti sportašica mnogo se priča. Sportašice i ženska sportska...
- Advertisment -