Ovo su najljepše lokacije za fotografije mladenaca!

Ovjekovječiti fotografijama najljepše trenutke mladenaca na njihov najvažniji dan nije lak zadatak. Mladenci žele zabilježiti i upamtiti prekrasne trenutke najvažnijeg dana i fotografijama ispričati svoju ljubavnu priču. Zato mnogi pažljivo i dugo biraju mjesta na kojima će zabilježiti svoj dan vjenčanja i sretne trenutke. Donosimo najpoznatije i najljepše lokacije u Zagrebu, Slavoniji, Dalmaciji i Hercegovini s kojih ćete ponijeti najljepše fotografije i uspomene.

Najljepša mjesta u Zagrebu

Zagreb je prepun odličnih lokacija za fotografiranje mladenaca. Bilo da želite zabilježiti vaš najvažniji dan u urbanim dijelovima grada ili u prirodi, Zagreb ima za svakog ponešto. Neke od najpoznatijih lokacija svakako su Gornji grad, Zrinjevac, Zagrebačke fontane pokraj Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Bundek, Park Maksimir, Botanički vrt, Tuškanac i Jarun. Svaka od ovih lokacija posebna je na svoj način.

Na Gornjem gradu vaš najljepši dan zabilježite uz nekadašnji doživljaj Zagreba, prekrasne građevine i zapanjujuć pogled na grad. Spoj urbanog i prirode pronađite na predivnom Zrinjevcu ili Zagrebačkim fontanama uz divne boje cvijeća, a ako ste zaljubljenici u prirodu, napravite savršen foto session u Parku Maksimir, Botaničkom vrtu ili na Tuškancu.


Pročitajte više: Modna dizajnerica otkriva kako odabrati savršenu haljinu za svoje vjenčanje – je li došao kraj iznajmljivanju vjenčanica?


Urbana Hercegovina i prirodne ljepote

Prekrasna priroda u Hercegovini ostavlja bez daha pa ako vjenčanje organizirate na jugu, savršene trenutke svoga vjenčanja zabilježite na nekoj od ovih prekrasnih lokacija. Predivne i moćne boje te snagu i ljepotu vode pronaći ćete u Parku prirode Blidinje na tamošnjem Blidinjskom jezeru ili Hajdučkim vratima.

Sjajno mjesto je i vodopad Kravice u blizini Ljubuškog, organizirajte fotografiranje na Ramskom jezeru gdje je izgrađen prelijep franjevački samostan Rama-Šćit, a možete organizirati obred i fotografirati se na Buškom jezeru kraj Livna kod predivne stare crkvice svetog Ilije gdje će vaše fotografije ispasti vrlo lijepo i moćno.

Ako biste ipak urbani doživljaj Hercegovine, zaputite se u Mostar koji je prepun moćnih mjesta za fotografiranje.


Pročitajte više: Kako da vjenčanje ili neki drugi event odražava vašu osobnost i stil?


Slavonija ravna, Dalmacija lipa

Slikovita Baranja, prelijepi Osijek ili Ilok samo su neke od lokacija na kojima možete ovjekovječiti svoj dan vjenčanja. Predivna arhitektura gradova, mjesta pokraj Drave ili Dunava učinit će vaše fotografije fenomenalnima. Slavonija, posebno u jesen, nudi pregršt boja što je za fotografije savršenstvo.

More, stijene, brojne uvale, crkvice ili urbana mjesta, posebno Zadra, Splita ili Dubrovnika očaravaju svojom ljepotom. Istražite još neotkrivena mjesta u Dalmaciji i ovjekovječite ih, kao i svoje lijepe trenutke, fantastičnim fotografijama koje oduzimaju dah.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -