Brazilska maderoterapija riješit će problem i najtvrdokornijeg celulita!

Dolaskom toplijih dana svi želimo izgledati fit. Proljeće kao da želi najbolju verziju nas. Ne bi li bilo sjajno ovog ljeta otići na plažu osjećajući se zategnuto, energično i samouvjereno u svom tijelu? Ljeto se može činiti daleko, ali sada je vrijeme da počnete pripremati svoje tijelo za sezonu ili za nadolazeći odmor na plaži.

Prilagođene tehnike maderoterapije

Nekretanje i izolacija su ostavili posljedice na nama, kao i na našem tijelu. Personaliziranim paketima oblikovanja tijela, zaista postižemo izvrsne rezultate. Na konzultacijama prolazimo želje klijentica i prilagođavamo tehnike njihovim potrebama. Najbolje rezultate donose kombinirane tehnike, idealno 20-ak tretmana koji potpuno preoblikuju tijelo i eliminiraju celulit.


Pročitajte više: Maderoterapija: Učinkoviti tretman uklanjanja celulita!


Terapija koja zamjenjuje liposukciju

FAT KILLER 20-ak vakumskih terapija zamjenjuje efekt liposukcije. Pri otklanjanju celulita VAKUMOM  pospješuje se cirkulacija i eliminacija štetnih tvari, ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pomaže u redukciji opsega tijela.

Brazilska maderoterapija se ne radi oklagijama ili valjcima, već s drvenim čašicama. Način rada je potpuno drugačiji i prilikom masaže djelujemo u duboke slojeve tkiva te aktiviramo stanice iznutra. Prednost je što s ovom vrstom tretmana možemo obraditi dijelove tijela koje zbog same anatomije tijela nismo mogli. Rezultati su višestruko brži u odnosu na klasičnu maderoterapiju.

Protiv najtvrdokornijeg celulita

Brazilska maderoterapija i naš FAT KILLER vakum izvlače i najtvrdokorniji celulit na površinu. Ručna anticelulitna masaža ga razbija, a body wrapping s masažnim uljima za drenažu, na bazi 99% prirodnih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja i silikona, sa esencijama ulja limuna, naranče i peperminta drenira i smanjuje izgled narančine kore.

Dovodi do remodeliranja siluete

Ekstrakt bršljana poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje otečenost, dok ulje badema i jojobe dubinski njeguje kožu. Snažna kombinacija tretmana za tvrdokoran i otporan celulit pomaže u smanjivanju celulita, poboljšava mikrocirkulaciju, a zahvaljujući stimuliranju lipolize dolazi do remodeliranja siluete.

Još jedna važna stvar o kojoj morate razmišljati je da ostanete hidrirani tijekom dana, pogotovo ako prolazite kroz anticelulitni program. Iznimno je važno unositi veće količine vode, zbog hidracije tijela, kao i izbacivanja toksina.


Pročitajte više: Ovog proljeća će kosa biti sve samo ne dosadna! Ovo su trendovi frizura za 2022.


Uz hidrataciju, nužno je i kretati se

Savjetujemo i kretanje u vidu šetnje, koliko god je to moguće. Mišićno tkivo koje dodajete svom tijelu ubrzat će vaš metabolizam i olakšati gubitak masnoće, te će vam dati seksi, oblikovan oblik koji će se otkriti dok skidate masnoću. Fizička aktivnost pomaže ženama i muškarcima da postanu vitkiji, jači i zdraviji. Stoga prepustite stvar u naše ruke, provedite svoje planove u praksi i počnite se sada pripremati za ljeto.

*Svi su paketi trenutno na popustu.

Autor: Helena Borčić, Frizerski Studio & Beauty Corner IN

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -