Prva avioposada koju čine majka i kći!

Sjevernoamerička aviokompanija SkyWest dobila je prvu posadu koju čine majka i kći, povodom Majčinog dana. Tako se dugogodišnjoj pilotkinji Suzy Garrett u kokpitu pridružila njezina kći Donna Joanne.

Povezano:

Kapetanica SkyWesta Suzy Garrett imala je Majčin dan za pamćenje. Proslavivši tridesetu godišnjicu rada u kompaniji, 1. svibnja, kapetanica Garrett postala je jedna od najdugovječnijih pilotkinja. Njezin suprug Doug također je pilot u American Airlinesu, sin Mark trenutno odrađuje sate letenja, a kći Donna završava SkyWest obuku.

Donna je odlučila krenuti majčinim stopama

Sada, kada se njezina obuka bliži kraju, Donna je prvi put dobila priliku letjeti s majkom, kao kopilotkinja. “Cijeli sam život bila izložena zrakoplovstvu”, rekla je Donna. „Odlučila sam letjeti zbog strasti svojih roditelja i ljubavi prema letenju. Oni su to učinili zabavnim”, dodaje.

Majčinoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je Donna odlučila postati dijelom SkyWest tima. “Presretna sam! Lijepo je kada vaše dijete dobije priliku doživjeti sve nevjerojatne stvari koje ste vi doživjeli. Ona je dio SkyWest obitelji. Mislim da je to odlična karijera za nju jer u životu voli raznolikost i uzbuđenje”, rekla je kapetanica Garrett.

Zrakoplovna industrija se promijenila

Kada je prije 30 godina započela svoju karijeru, kapetanica Garrett tvrdi da se znala skrivati jer bi njezina pojava privlačila previše pažnje s obzirom na to da je zaposlena u dominantno muškoj industriji. Ali ona i Donna su sada u jednome složne – industrija se znatno promijenila.

Donna dodaje: „Nikad se nemojte obeshrabriti ili misliti da ne možete nešto postići samo zato što ste žena. Postoji toliko mogućnosti za uspjeh u ovoj industriji. Pronađite mentore – druge ljude koji rade ono što vi radite i čemu težite. Pronalaženje prijatelja i upoznavanje vršnjaka koji prolaze kroz istu stvar kroz koju i vi prolazite izuzetno je korisno. Tako sam zahvalna što ja to sve imam u svojoj majci”.

Kapetanica Garrett i Donna raduju se svim budućim zajedničkim letovima i oduševljene su činjenicom da su prva SkyWestova avioposada koju čine majka i kći!

Foto: Instagram (Donna Joanne)

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -