Upoznajte mame poduzetnice koje poručuju: možete imati sve

Nakon uspješno održane prošlogodišnje konferencije, Tehnološki park na zagrebačkom velesajmu bit će ponovo domaćin inspirativne konferencije za mame poduzetnice koja će se u organizaciji Women in Adria održati 17. rujna ove godine.

„Kako one to rade“

Još 2014. godine Women in Adria je prepoznala kućni ured kao inkubator ženskog poduzetništva. Od tada do danas svake godine održana je istoimena konferencija, a 2016. izašla je i istoimena knjiga „Kako pokrenuti i voditi posao od kuće“.

Nastavak ulaganja u podršku za poduzetnice predstavlja i ova inspirativna konferencija za mame poduzetnice koju će svojim izlaganjem otvoriti naša osnivačica i CEO Ivana Matić. Ivana je Women in Adria pokrenula iz kućnog ureda tijekom treće trudnoće i u proteklih 6 godina izgradila najpoznatiji brend za žene u biznisu u Hrvatskoj i regiji. Otkrijte koja je tajna njenog uspjeha!

mame poduzetnice
Ivana Matić

A kako to radi poduzetnica Ana Milas? Nakon što je napustila uspješnu korporativnu karijeru u međunarodnim kompanijama, danas kroz svoju tvrtku nudi know-how retail marketinga malim i srednjim poduzetnicima. Na prošlogodišnjoj konferenciji s prisutnima je podijelila svoje vrijedno iskustvo vođenja biznisa s malom bebom.

Sudionice od prošle godine posebno pamte zanimljivu priču Maje Šesnić, majke petero djece koja uz brigu o velikoj obitelji vodi i edukativni centar koji posluje u dva grada! Možete zamisliti koliko je pitanja publika imala nakon njenog izlaganja.

Ana Milas i Maja Šesnić

Ovogodišnja konferencija donosi aktualne teme i nove izlagače koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo iz područja financija, društvenih mreža i osobnog te poslovnog savjetovanja, a sve s ciljem ostvarivanja bolje životne ravnoteže i vlastitih potencijala.

Djeca su dobrodošla!

Sve znamo kako mame poduzetnice zaista provode svoje vrijeme – s djecom oko sebe. Zato smo to odlučili omogućiti i na ovoj konferenciji, pa slobodno povedite svoju djecu!

Djeca mlađa od 3 godine mogu s vama slušati predavanja, a za djecu stariju od 3 godine osigurali smo čuvanje teta iz SmArt Ideas Lab-a. Ove godine osigurali smo i kutak za dojenje.

Pridružite nam se jer je ovo vrijedna prilika za networking u stvarnim uvjetima i uz stvarne i važne teme. Pogledajte bogati program i osigurajte svoje mjesto što prije!

 SVE SUDIONICE DOBIT ĆE NAŠU KNJIGU “KAKO POKRENUTI I VODITI POSAO OD KUĆE” TE POKLONE PARTNERA I SPONZORA.

Foto: privatne arhive

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više