Ovo su najbolje stranice za izgradnju brenda

Razmišljate o izgradnji vlastitog brenda, ali ne znate odakle početi? Prepoznatljiv brend može učvrstiti razlikovanje organizacije i proizvoda i/ili usluge od konkurencije pa je važno na koji način započnete s realizacijom. Donosimo vam najbolje stranice za izgradnju brenda koje će vam u tome pomoći.


Pročitajte više: Osobni brend – može li se iz ničega napraviti nešto?


Termin brend (engl. brand) često se upotrebljava u marketingu, a označava robnu marku. Možemo ga definirati kao skup marketinških i komunikacijskih metoda koje pomažu pri razlikovanju i prepoznavanju određene tvrtke, kao i proizvoda i/ili usluge koju nudi. Brend je zapravo ime, pojam, dizajn ili neka druga oznaka koja razlikuje proizvođača od njegove konkurencije.

Čemu služe stranice za izgradnju brenda?

Kao što im i samo ime govori, stranice za izgradnju brenda služe upravo tome – da vam pomognu kako biste na najuspješniji i pritom što jednostavniji način kreirali vlastiti brend. Kako prenosi portal Career Contessa, danas postoji mnogo stranica koje pomažu poduzetnicama da izgrade prepoznatljivi osobni brend. Evo o kojim se stranicama radi.

1. Personal Branding Blog

Svi znamo da je tržište rada sve konkurentnije, stoga je najvažnije pitanje što upravo vas izdvaja od ostalih? Stranica Personal Branding Blog sadrži tekstove, podcaste, analize, izvještaje i sve ostalo što će vam pomoći da što uspješnije izgradite, definirate te pokažete svoj jedinstveni brend.

2. Your Coffee Break

Your Coffee Break lifestyle je portal namijenjen prvenstveno poslovnim ženama i svim poduzetnicama koje rade na izgradnji svog brenda ili ga već imaju. Bave se različitim temama, od mode, prehrane, zdravlja, majčinstva pa sve do upravljanja karijerom.

3. The Everygirl

Još jedan od portala koji će vas zanimati ako namjeravate izgraditi osobni brend. The Everygirl, između ostaloga, donosi mnoštvo korisnih savjeta kako brendirati proizvod i/ili uslugu. Bilo da je riječ o pokretanju vlastite web stranice ili unaprjeđenju korporativne ljestvice, portal je prepun resursa koji će vam pomoći da ostvarite snove koje imate – sve dok ostajete vjerni onome tko jeste.


Pročitajte više: Ponavljajte za nama: “Ok je da sam nekima preskupa”


4. Ladies Get Paid

Stranice za izgradnju brenda ne podrazumijevaju samo pokretanje, već i daljnje procese nakon brendiranja nekog proizvoda ili usluge. Nakon osnivanja samog brenda, vrlo je važno fokusirati se na financijski dio, a upravo se portal Ladies Get Paid bavi ovom tematikom. Financije često znaju biti izvor stresa i frustracije, pogotovo onim poduzetnicama koje imaju manje prihode od svojih muških kolega. Misija spomenute stranice je upravo ta – pomoći ženama u donošenju pametnih financijskih odluka.

5. Skillshare

U vašem životopisu već su navedene vaše najpopularnije vještine, ali što je s onima koje želite poboljšati? Zato postoji Skillshare, stranica na koju se sve korisnice mogu prijaviti za besplatno članstvo kako bi dobile pristup usavršavanju novih znanja ili vještina. Moglo bi se reći da je Skillshare internetska zajednica za učenje s tisućama predavanja za kreativne i znatiželjne žene o temama kao što su ilustracija, dizajn, fotografija, video, freelancing i još mnogo toga.

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -