Ove žene čiji su biznisi izdržali desetljeća podijeliti će s poduzetnicama svoje najvažnije životne i poslovne lekcije!

Već sedmu godinu za redom Women in Adria dodjeljuje Nagrade najboljim poduzetnicama, u sklopu kojih okuplja najuspješnije hrvatske poduzetnice. Dodjela nagrada je u studenome, a 2. rujna Gala večera hrvatskih poduzetnica i okrugli stol na kojem će dosadašnje pobjednice i finalistice dijeliti svoja iskustva i zanimljive anegdote svojih poduzetničkih godina. Ovogodišnje govornice na okruglom stolu su Branka Hitner, Maja Jagodić – Štimac, i Bernarda Cecelja.


Pročitajte još: Naše inspirativne poduzetnice pomogle pogođenim područjima!


Osim promocije ženskog poduzetništva, cilj nam je i umrežavanje najboljih hrvatskih poduzetnica. Želimo od njih i učiti, čuti kakvi su bili njihovi početci, kako su došle od jednog zaposlenika do nekoliko stotina, kako su preživjele i što su naučile u korona krizi. Stoga će, uz predavanja naših govornica na okruglom stolu, na ovogodišnjoj Gala večeri hrvatskih poduzetnica biti mnogo prilika za međusobnu razmjenu iskustava i sklapanje poduzetničkih poznanstava. A Branka Hitner, Maja Jagodić – Štimac, i Bernarda Cecelja s otkriti će nam što ih te to otisnulo među najuspješnije hrvatske poduzetnice s desetljetnim stažem.

najuspješnije hrvatske poduzetnice
Bernarda Cecelja

Bernarda Cecelja svoju je poslovnu avanturu započela 1998. godine, u doba kada je pouda kvalitetnih, medicinski i anatomski prihvatljivih kreveta i madraca na tržištu bila prilično skromna. U želji da to promijeni, ova uspješna poslovna žena počela je polako i hrabro graditi poslovno carstvo. Danas, 18 godina kasnije, upravo su Bernarda kreveti i madraci postali sinonim za zdravi i kvalitetan san. Kao i mnoge uspješne i ostvarene poduzetnice, i Bernarda je u djetinjstvu imala potpuno drugačije snove i zamisli o budućnosti. Tada je htjela postati liječnica, no danas je zahvalna što ju je život ipak odveo u drugom smjeru, onom u kojem je sama izgradila prepoznatljivo poslovno carstvo. Kako joj je to uspjelo u najtežem trenutku za poduzetništvo, podijeliti će s nama na okruglom stolu.

Branka Hitner

Branka Hitner direktorica je slavonske tvrtke Carta d.o.o., jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koje su usmjerene na proizvodnju i tisak papirnatih industrijskih vreća. Ova uspješna poduzetnica, majka dviju kćeri i baka vlastitu je tvrtku pokrenula krizne 2010. godine i pokazala kako za uspješan posao nije presudno ni vrijeme ni lokacija, nego kvalitetna ideja i svakodnevni predan rad. Upravo zbog toga od nje možemo mnogo naučiti i o poslovanju u aktualnoj koronakrizi. Branka Hinter 2015. godine nominirana je za inspirativnu poduzetnicu godine, a s nama će podijeliti svoju vrlo inspirativnu priču.


Pročitajte još: Na gala večeri za najbolje poduzetnice poručili političarima: Manje pričajte, a više radite!


najuspješnije hrvatske poduzetnice
Maja Jagodić – Štimac

Maja Jagodić – Štimac osnivačica je Štimac centra dentalne medicine koji je u proteklih 20 godina izrastao u prepoznatljivi brend u industriji dentalne medicine. Njezin centar zauzeo je vodeću poziciju među domaćim pacijentima, za razliku od ostalih vodećih centara dentalne medicine koji većinu prihoda temelje na stranim pacijentima i dentalnom turizmu. Za sebe kaže da je još od mladih dana gajila poduzetnički duh, a inspiracija su bili otac u starija sestra koji su već bili u tom svijetu. Maja je i sama naposljetku postala inspiracija mnogima te je bila finalistica Nagrade za inspirativnu poduzetnicu 2018. godine. Misija njenog poduzeća je postati kvalitetom i referencama pacijenta vodeća europska i svjetska dentalna ustanova za oralnu kirurgiju, protetiku, rendgensku dijagnostiku, estetsku i opću stomatologiju, a Maja će na okruglom stolu podijeliti kako im to uspijeva.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

najava konferencija javna uprava

Žene koje su uspjele u javnom sektoru okupile smo na konferenciji...

Iako čine većinu zaposlenih, u javnom sektoru žene su nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama. Od 128 gradova, žena vode tek njih...
- Advertisment -