Naturala Health: Njega kože s potpisom 14 hrvatskih stručnjakinja!

Treće, besplatno izdanje online časopisa Naturala Health, “Njega kože s potpisom”, na jednom je mjestu okupilo 14 stručnjakinja iz područja dermatologije, nutricionizma, kozmetologije, fitoaromaterapije, aromaterapije, farmacije te estetske i funkcionalne medicine.

Koža nas štiti, stoji na prvoj liniji obrane od štetnih vanjskih uzročnika, regulira temperaturu našeg tijela, registrira osjete i zacjeljuje rane te joj za sve te uloge moramo zahvaliti svojom brigom i pažnjom.

No, od toliko prisutnih istraživanja, podataka, tretmana i kozmetičkih pripravaka često ne znate od kuda biste krenuli? Vjerujte, niste jedini. I upravo će zato takve dileme za vas najbolje razriješiti stručnjaci, a besplatno online izdanje Naturala Healtha “Njega kože s potpisom” okupilo je čak njih 14. Pravi mali ženski kolektiv pod vodstvom glavne urednice Andree Šitum i izdavačke tvrtke Nativa Media, upregnuo je svoje znanje i iskustvo kako bi vam na više od 80 stranica pružio detaljan uvid o kvalitetnoj njezi kože – od glave do pete.   


Pročitajte više: Liječnica donosi plan prehrane koji sprječava starenje!


Top-tretmani i dragocjeni savjeti

Stručnjakinje iz područja dermatologije, nutricionizma, kozmetologije, fitoaromaterapije, farmacije, estetske i funkcionalne medicine otkrile su nam što preporučuju od hit-tretmana, njege, prehrane, dodataka prehrani i kozmetičkih sastojaka.

Tako nam je dr. Jolanda Kanižaj Rajković dala preporuke za tretmane kojima ćemo koži vratiti onaj prirodan glow, dok je dr. Elma Bunar izdvojila svoje najbolje tretmane za pomlađivanje.

Svoje su nam omiljene tretmane za njegu kože otkrile i Kristina Ukalović, edukatorica i vlasnica učilišta Adrianus te dr. Anđela Prolić, a Manuela Šapro pokazala je kako kombinira fitoaromaterapiju i sofisticirane tretmane luksuznom kozmetikom. Promotorice prirodne kozmetike, Dragana Klarić i Anamarija Pažin Morović, prikazale kako priroda može imati nježan, a opet snažan utjecaj na ljepotu.


Pročitajte više: Kako zaštititi kožu tijekom menopauze?


Njega izvana i iznutra

Sandra Krstev Barać, mag. nutricionizma i dr. Ivana Manola objasnile su ‘tajnu’ vezu između kože i crijeva, u što će se sjajno uklopiti i prehrambene preporuke dr. Lejle Kažinić Kreho te čajevi vodeće fitoaromaterapeutkinje dr. Ksenije Krajine Pokupec. S tamnom stranom sunca u koštac se uhvatila dr. Marija Buljan, dok je Malči Rogoznica, mag. pharm., koži, kosi i noktima pružila prijeko potreban S.O.S. tretman, i to savjetima za dodatke prehrani. 

Uz to, osnivačica popularne Instagram grupe Skincare akademija, Tamara Obrvan, sastavila je malu abecedu kozmetologije koja će nam omogućiti lakši odabir kozmetičkih pripravaka.

No, to nije sve! Ako vas zanima što se još krije na 84 stranica bogatog sadržaja, provjerenih i stručnih savjeta, preuzmite besplatan primjerak na servisu Issuu i podarite svojoj koži pažnju i njegu koju zaslužuje.

Besplatni online časopis Naturala Health možete preuzeti na linku www.issuu.com/naturalalife/docs/naturala_health_03.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

recepti s lubenicom

Šest savršenih recepata s lubenicom!

Sočna, mirisna, ukusna, osvježavajuća, s malo kalorija. Jeste li znali da kraljica ljeta ima i svoj dan? Treći kolovoza je Međunarodni...
- Advertisment -