Jedna minuta je dovoljna za oporavak oštećene kose!

Imate minutu? Super, jer samo 1 minuta u danu je potrebna za održavanje kose lijepom i njegovanom. Dok pranje, sušenje i oblikovanje kontinuirano oštećuje kosu, uz njegujući šampon ponekad ju želite i dodatno nahraniti? Kada nemate dovoljno vremena, spas je u tretmanu od 1 minute koji sadrži sve što vašoj kosi treba. Mislite da je to nemoguće? Ne uz Dove 1 – minutni regenerator koji dolazi u čak dvije varijante: kao regenerator s njegujućim sastojcima kapsula seruma i u obliku lagane gel teksture koja se brzo upija.

Povezano:

Oštećena kosa postaje prošlost

I zaista, nakon pranja kose Dove šamponom, dovoljno je ostaviti Dove 1 – minutni regenerator da djeluje svega minutu i isprati. Lagana formulacija s mješavinom ulja kokosa, badema, argana i suncokreta ne otežava i ne masti kosu, a istovremeno ju čini glatkom i sjajnom. Baš kao što svom licu uz redovito čišćenje i kremu dodate serum kako bi joj dali prijeko potreban boost, tako je i s kosom koja je svakodnevno izložena štetnim utjecajima od sušenja, klime, grijanja ili oblikovanja raznim uvijačima ili glačalima za kosu.

Oštećena kosa

Vaša kosa ne traži mnogo, dovoljna joj je pravilna njega i pojačana hranjiva formula. Zato linija Dove 1 – minutni regenerator sadrži 1 – minutni regenerator za sve tipove kose i 1 – minutni milk gel s proteinima mlijeka, posebno kreiran za tanku i oštećenu kosu.

Put do lijepe i njegovane kose nikad nije bio brži i više nema izgovora, jer 1 minutu uvijek imate.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -