Kako da vaša odjeća ostane savršeno opeglana čak i dok putujete?

Zadnjih godina na tržište izlazi sve više kućanskih uređaja koji nam olakšavaju brigu o domu. Među njima je i ručno steamer glačalo Philips Steam&Go koje nam je poboljšalo život i olakšalo ne baš omiljeno peglanje odjeće.


Pročitajte više: Zašto je Philips Speed Pro Max Aqua najbolji izbor za kućanstvo?


Kako vam Philips Steam&Go može olakšati život?

Ovo kompaktno rješenje za lako uklanjanje nabora bez korištenja daske za glačanje, olakšat će vam život. Možete ga upotrebljavati okomito ili vodoravno na područjima koja se teško glačaju, kao i za osvježavanje odjeće – bez progorijevanja. Lagani i kompaktni dizajn olakšava uporabu bilo kada i bilo gdje. Samo tretirajte parom i spremni ste!

Philips Steam&Go možete koristiti za glačanje odjeće na vješalici koju ste objesili primjerice na vratima ili na ormaru. A ako nemate gdje objesiti vješalicu, odjeću možete staviti na krevet ili kauč.

Jednom rukom nježno pridržavajte tkaninu, a drugom prislonite glačalo uz tkaninu. Ne brinite, nećete oštetiti odjeću!


Pročitajte više: Evo kako možete očistiti kapute i sakoe u samo nekoliko minuta!


Koje materijale možete glačati Philips Steam&Go glačalom?

Zapravo u tome i je čar ovog proizvoda, baš oni najosjetljiviji materijali neće biti oštećeni. Neki od odjevnih komada koje možete glačati su:

  • Bluze od osjetljivih materijala    
  • Veste       
  • Pamučne majice   
  • Sakoi 
  • Suknje i haljine s naborima, faldama, ukrasima
  • Jakne i kaputi   

Spremnik možete lako i praktično napuniti izravno pod slavinom. Njegov kompaktan kapacitet od 70 ml omogućit će vam glačanje do dva komada odjeće – taman koliko vam je potrebno da se brzinski pripremite za izlazak!

Ostvarite još bolje rezultate zahvaljujući grijaćoj ploči SmartFlow. Optimalna temperatura jamči učinkovito glačanje, a glačalo ne ostavlja mokre tragove kada se pritisne na tkaninu.

Više ne trebate brinuti kako složiti odjeću za poslovni put da se ne pogužva, jer Philips Steam&Go stane u svaku torbu i kofer!

Foto: Andro Tasovac


POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -