Četiri knjige koje su savršen poklon ambicioznim ženama!

Imate grupu prijateljica i jedna drugoj ste podrška u svim dobrim i lošim situacijama? Uz to, sve vaše prijateljice su ambiciozne žene. Sad se vrijeme darivanja bliži i postavljate si pitanje što je dobar poklon ambicioznim ženama? S knjigama nećete pogriješiti, a mi smo odabrali naše favorite.


Pročitajte više: Knjige koje preporučaju naše članice nećete moći prestati čitati ovog ljeta!


Poklon ambicioznim ženama

Kako voditi sebe i druge

Knjiga “Kako voditi sebe i druge” autorice Mirte Fraisman Čobanov, predstavlja zanimljiv priručnik u kojem ćete pronaći najrelevantnije teme vezane za osobno i poslovno vođenje, a koje su nam svima potrebne, danas možda više nego ikad prije. Na 350 stranica ove inspirativne knjige jednostavno su opisane efikasne i lako primjenjive tehnike i alati koje možete odmah iskoristiti u praksi.

“Želimo li bolje vođe za 21. stoljeće, nećemo ih stvoriti pukim učenjem vještina već učenjem i razvojem osobnosti”,  naglasio je prof. Velimir Srića u recenziji knjige i istaknuo kako osobno dijeli njezin pristup, energiju i brojne zaključke.  

“Zadovoljstvo koje nam pruža korištenje i razvijanje emocionalnog razumijevanja radnih zadaća daje našem radu sjaj uspjeha”, ističe psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić u svom osvrtu na knjigu.

Želite li unaprijediti sebe i svoj život pročitajte knjigu koja će vam pomoći da postanete uistinu izvrsni u onome što radite.

Cijena knjige na webshopu je 210 kuna, a za WIA članice je cijena 190 kuna.

BOOM

Alan Žepec, iza kojeg je gotovo 30 godina poduzetničkog iskustva, predstavo je svoju prvu knjigu – “BOOM: Put do slobode svakog poduzetnika”, u izdanju Školske knjige. Knjiga je namijenjena vlasnicima malih i srednjih poduzeća s ciljem da postave orga­nizaciju na višu razinu, ali tako da zadrže poduzetničku energiju.

Knjiga se temelji na poslovnom modelu utemeljenom na radu s brojnim poduzećima kako u Hrvatskoj tako i u zemljama iz regije. Poduzeća koja su provela BOOM zabilježila su prosječan porast prihoda od 30 %, kao i dobit ostvarenu prije oporezivanja i amortizacije koja je prosječno 56 % veća u prvoj godini nakon primjene BOOM modela.

poklon ambicioznim ženama

Redovita cijena knjige 129 kuna, a WiA članice dobivaju kod s popustom od 20%.


Pročitajte više: Kristina Ercegović: Knjige koje su promijenile moj život


Kako voljeti život?

Nitko nas ne uči kako dobro živjeti, a svaki dan donosi nam neke izazove. Kako ostvariti skladne odnose, zacrtane ciljeve, kako mirno riješiti problem, smanjiti stres, ostati optimističan dok je teško? Naše mentalno zdravlje je posebno na testu sada kada smo na globalnoj razini suočeni s toliko loših vijesti, bojimo se za zdravlje i budućnost i slutimo da će nam tek vrijeme ispred nas pokazati koje će biti individualne i kolektivne dugoročne posljedice lockdowna i krize. 

poklon ambicioznim ženama

Kako bi se javnosti ponudio praktičan vodič za taj najvažniji put – put osobnog rasta i razvoja, nastala je knjiga „Kako voljeti život – Pozitivna psihologija na Putu istine, radosti i ljubavi“, coacherice, trenerice, konzultantice i magistre primijenjene pozitivne psihologije Ivane Štulić. U ovoj dirljivoj i iskrenoj priči autorica isprepliće vlastita iskustva s Camina, španjolskog hodočašća, s primjenom pozitivne psihologije te kroz tekst nudi konkretne alate kako bi što više ljudi postiglo mentalno zdravlje koje zaslužuju i uistinu zavoljelo život.

Redovna cijena je 119kn, za WiA članice cijena je 99kn. 

Your best life (Tvoj najbolji život)

Knjiga se sastoji od 22 priče, a naša članica Renata Ivaštinović je jedna od koautorica. Autori su na vrlo otvoren i iskren način, iz srca, ispričali svoje priče o događajima koji su snažno utjecali na njihove živote.

Neke su toliko osobne i dirljive da će vam zbog njih zastati knedla u grlu. Neke govore o strahovima i krahovima. Autori su opisali i strategije koje su koristili.

Ovo je odlična knjiga za osobe koje već imaju svoje biznise ili ih žele pokrenuti, no i za svakog tko želi postići nešto više u bilo kojem području svog života. To i jest velika vrijednost ove knjige. Teme su toliko različite jer je svatko od autora profesionalac u nekom drugom području. Tako jedni govore o temama iz područja biznisa i financija, a drugi o suočavanju sa smrću, fizičkom zdravlju, opraštanju. Doslovno možemo reći da život piše romane.

Knjigu možete naručiti putem Amazona, Kindle izdanje je 4.99$, a ukoričeno je 15.99$.


Kako biste ostvarili popust, prije narudžbe javite se na [email protected] i zatražite kod.


Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žene u trgovini 2024

Ustati ili odustati – saznali smo kako se žene u retailu...

Ovo je još jedna od onih industrija u kojima su žene podzastupljene, no kad se nađete na važnim pozicijama, pred svim...
- Advertisment -