Tradicionalna ili digitalna pozivnica za vjenčanje?

Vjenčanje je samo po sebi stresna (iako prekrasna) prilika, a izrada pozivnica za vjenčanje tek je početak. Dobra je vijest da izraditi, tiskati i poslati pozivnice ne mora biti skupo ni problematično, samo slijedite par osnovnih smjernica i ostanite otvorena uma za različite opcije.

Istaknite važne informacije

Ono što pozivnica za vjenčanje apsolutno mora biti jest informativna. Tako obavezno istaknite sljedeće informacije:
– imena mladenaca
– mjesto i vrijeme održavanja vjenčanja
– kodeks oblačenja
– kontakt

Slobodno uključite i kratku informaciju o jelima kakva će se posluživati, ali i je li u redu da se vašim uzvanicima pridruže prijatelji ili partneri.

Ne zaboravite istaknuti i način na koji će vas uzvanici kontaktirati vezano uz svadbu. Iako će većina dobiti sve potrebne informacije iz same pozivnice, ova je opcija posebno važna za osobe s posebnim prehrambenim potrebama ili osobama koje ne žive u istom gradu.

Isto tako, važno je pobrinuti se da svaki uzvanik brzo i lako dozna za moguće promjene bilo kojeg aspeta vjenčanja. To je najjednostavnije postići digitalnim pozivnicama budući da je svaka promjena odmah vidljiva na web linku same pozivnice.

“Uzvanici mogu u bilo kojem trenutku otvoriti digitalnu pozivnicu i saznati lokaciju okupljanja, ceremonije i slavlja,” pojašnjava Matea Beranek Markač, vlasnica tvrtke za organizaciju vjenčanja Prestige Line.

Tvrtka se bavi i web izradom digitalnih pozivnica za vjenčanje, a kao najjače prednosti digitalnih pozivnica ističu lakoću komunikacije s uzvanicima, odnosno jednostavan RSVP pomoću kojeg se mladenci mogu brže i lakše organizirati jer sve potrebne informacije odmah stižu na mail.


Pročitajte više: Ovo su najljepše lokacije za fotografije mladenaca!


Personalizirajte i budite kreativni

Neovisno o tome izrađujete li pozivnicu sami ili ste unajmili nekoga da to uradi umjesto vas, ovo je prava prilika da budete kreativni i potpuno svoji što će bez sumnje oduševiti vaše uzvanike.

Spojila vas je ljubav prema stripu? Slobodno se nacrtajte kao stripovske junake.

Volite putovati? Istaknite znamenitosti zemalja koje ste posjetili ili pak ukomponirajte zajedničke slike s putovanja.

Mogućnosti je zaista bezbroj, a vaša pozivnica na jednostavan način može reći tako puno o vama kao paru.

Iako su klasične, bijele pozivnice opcija s kojom ne možete pogriješiti, vašim će uzvanicima sigurno biti drago ako ih personalizirate ili pak ako ih uz pomoć suvremenih tehnologija učinite interaktivnima. Tako predstavljenom vjenčanju će se bez sumnje i radije odazvati.

“Interaktivni dizajni će impresionirati vaše uzvanike. Mladenci mogu dodati svoj pečat svakom odabranom dizajnu,” pojašnjava Beranek Markač.

Uostalom, sjetite se da atmosfera počinje od samog poziva – neka ona bude pozitivna i posebna.


Pročitajte više: Modna dizajnerica otkriva kako odabrati savršenu haljinu za svoje vjenčanje – Je li došao kraj iznajmljivanju vjenčanica?


Kako vam se čini digitalna pozivnica za vjenčanje?

Tradicionalno, mladenci obilaze uzvanike i pozivnice dostavljaju osobno. Druga poznata mogućnost uključuje dostavu u poštanski sandučić, a sve su popularnije i digitalne pozivnice.

Kada je riječ o online pozivnicama, one se mnogima čine nedovoljno osobne. No imajte na umu da je riječ o ekološki vrlo prihvatljivoj opciji, a za njihovu isporuku možete koristiti email, WhatsApp, Viber, Signal, Facebook ili bilo koju drugu društvenu mrežu. Isporuku ili podjelu digitalnih pozivnica možete napraviti samo jednim klikom.

Tako je pozivnica za isporuku spremna unutar 24 sata od izrade.

“Digitalne pozivnice za vjenčanja su veliki trend u svijetu pa tako i kod nas. Naša analitika kaže kako u mjesecima prije vjenčanja svakodnevno desetci uzvanika provjeravaju novosti oko vjenčanja,” govori Beranek Markač.

Iz iskustva ističe i kako na sam dan vjenčanja velika većina uzvanika provjeri detalje mjesta i vremena prije dolaska, a ako ste posali digitalnu pozivnicu link im je lako dostupan, što nije slučaj s tiskanim pozivnicama koje se puno lakše mogu zametnuti.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

poslovanje u estoniji

U RH ćete izgubiti 200, a u Estoniji 50 sati na...

Početkom ožujka za članice Women in Adria i članove Udruge glas poduzetnika održale smo webinar naziva Estonsko...
- Advertisment -