Terme Sveti Martin domaćin je petog Health & Wellness Daya

Terme Sveti Martin jedinstvena su destinacija kontinentalne Hrvatske, smještene u gornjem Međimurju, usred oaze mira, tišine i netaknutog zelenila prirode. Opuštanje, wellness, sport, aktivni odmor, ljekovita termalna voda i zatvoreni bazeni, lokalne i zdrave namirnice, kongresi i teambuilding, te potpuna zabava u ljetnom aquaparku čine ovaj resort savršenim mjestom za odmor ili event tijekom cijele godine.

Prvi Healthness resort u Europi

Terme Sveti Martin kao Prvi Healthness resort u Europi u centar svog poslovanja stavljaju zdravlje svojih gostiju i posjetitelja. Sama strategija vrti se oko Healthness-a, koji jednom riječi obuhvaća kombinaciju aktivnog odmora, hrane proizvedene prema najstrožim ekološkim pravilima, wellness doživljaja s lokalnim ekološkim proizvodima kućne radinosti i podizanja svijesti s ciljem vraćanja u ravnotežu te probuđivanja tijela, uma i duše. Ne čudi kako je odabran za lokaciju još jednog Health&Wellness Daya u našoj organizaciji.


Pročitajte više: 7 vrsta odmora koje trebate!


Rimska sauna ili ledena spilja?

Ljubitelji wellness opuštanja u Termama Sveti Martin zaista mogu uživati, jer osim bazena s termalnom vodom, Wellness & Healthness centar na svojih 1.800 m2 nudi više od 20 različitih vrsta masaža, prekrasno uređen Svijet sauna, kao i Beauty centar s bogatim izborom kozmetičkih tretmana. Posebno iskustvo daju ručno rađeni pilinzi, masažne pločice i jedinstven tretmani bazirani na ekološkim i lokalnim proizvodima iz prirode koje izrađuje osoblje wellness centra.

Wellness centar Terma Sveti Martin ponosi se moderno uređenim luksuznim prostorom koji se sastoji od finske i parne saune, bio saune, laconium rimske saune te ledene spilje sa sibirskim nebom.


Pročitajte više:Brazilska maderoterapija riješit će problem i najtvrdokornijeg celulita!


Frekvencijska terapiju u resortu

Brzo. Bezbolno. Jednostavno. To su karakteristike Body Vitality programa u centru frekvencijske medicine u Termama Sveti Martin. Specijalisti frekvencijske terapije u resortu omogućuju preventivnu provjeru cjelokupnog stanja tijela te sklonosti određenim zdravstvenim poteškoćama s provjerom vitalnosti, kao i stanje rezerva kardiovaskularnog, vegetativnog te centralnog živčanog sustava.

S kombinacijom najnovijeg znanja i uređaja frekvencijske medicine lako je dobiti uvid u kompletno stanje organizma.

Kome se preporučuje Body Vitality Scan? Svim osobama koje su pod jakim duševnim i fizičkim stresom, svima koji se brinu o svom zdravlju i žele spriječiti pojavu određenih bolesti, rekreativcima i profesionalnim sportašima, svim osobama koje imaju kronične bolesti, svim osobama koje imaju problem sa spavanjem, svima koje muče alergije, te svim osobama koje se spremaju na operaciju ili su bili na njoj. 

Povezivanje s prirodom

Healthness u svojoj srži nosi podizanje svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja tijela, uma i duha u ravnotežu. Naučiti slušati svoje tijelo i prepoznati njegove potrebe je ono na što čovjek često zaboravlja, a neophodno je za održavanje zdravog tijela, uma i duha. U Termama Sveti Martin svaki gost mijenja svoje navike, mijenja svijest o sebi i svijetu oko sebe, te se kreće prema zdravom i novom „ja“.

Povezuje se s prirodom i samim sobom, a uz zvukove prirode, svježe mirise šume i okuse zdrave i cjelovite hrane brine o sebi i svojem organizmu.

Peti po redu Health & Wellness Day održat će se 30 travnja. Sve informacije o događaju možete vidjeti ovdje, kao i prijaviti se za sudjelovanje. Osim interaktivnih predavanja, sudionice očekuje i uvod u wellness & spa oazu termomineralnog kupališta The Temple of Life te slijedi opuštanje u wellness oazi, a osigurane su i pogodnosti za tretmane tijela.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -