Kako ukrasiti radni prostor?

Uredski prostori često znaju biti hladni i neprivlačni. No, s obzirom da je ured mjesto gdje provedemo veliki dio dana, nije na odmet u radni prostor unijeti malo topline.

Povezano: 3 unikatna i ručno rađena poklona za svaku prigodu

Uz neizostavne biljke koje mogu osvježiti svaki i najsiviji kutak možete dodati i razne ukrase. Svoj radni stol možete ukrasiti okvirima u koje ćete staviti slike svojih najdražih, na zid postaviti zanimljiv sat ili u personaliziranu kutijicu ubaciti motivirajuće poruke za svaki dan.

Mali obiteljski obrt Poklon dobra ideja uistinu je dobra ideja ako svoj radni prostor želite ukrasiti personaliziranim ukrasima.

Drvena slika

Tako na primjer možete u svoj ured unijeti inspiraciju putem izreke napisane na drvenoj podlozi koja će vas svako jutro dočekati na zidu. Odaberite onu koja vam je posebno draga i koja će vas svakodnevno poticati i motivirati.

radni prostor

Kutija uspomena

Ako je vaš tim blizak ili želite potaknuti bolju radnu atmosferu kutija u koju ćete ubacivati drage uspomene s primjerice poslovnih putovanja ili konferencija nije loša ideja. Možete odabrati vrijeme u tjednu kada ćete se zajedno prisjećati lijepih uspomena ili se smijati anegdotama koje vas vežu uz stvari koje ste pohranili u kutiju.

Okvir za fotografije

Fotografije na radnom stolu uvijek su dobra ideja. Uokviriti tako možete sve vama drage ljude i trenutke. Kada vam radni dan pođe po zlu i nemate snage nastaviti, te vam fotografije mogu vratiti osmijeh na lice.

Personalizirani sat

Koliko često na poslu pogledavate na sat? Olakšajte si razočaranje kada vidite da još nije vrijeme za pauzu tako što ćete sat ukrasiti po svojim željama. Obrt Poklon dobra ideja omogućuje vam da na svoj sat dodate fotografije i natpise koje želite. Zato, ako jedva čekate vratiti se kući i otići u šetnju s psom, neka vas i zidni sat podsjeća na njegovu sreću i mahanje repićem.

Poslužavnik

Krateći vrijeme do pauze za ručak sigurno popijete nekoliko šalica kave. Kako bi te trenutke učinili još boljima opremite svoj ured zanimljivim poslužavnikom na koji možete napisati neku internu šalu ili staviti sliku cijelog tima.

Povezano: Pokloni koji će oduševiti ljubitelje Malog princa

Članak je napisan u suradnji sa Željkom Lukanec iz Poklon dobra ideja.

Foto: Privatna arhiva, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -