Zašto Bipin Bi care suhi šampon trebate na svojoj polici?

Šampon za suho pranje je najbolji prijatelj svake zaposlene žene. Osobito ako ima “ubitačnu” kombinaciju – šiške i masna koža. Kosa bi se mogla prati svaki dan. Naravno da ne stignem. Cilj je oprati kosu barem svaki treći dan, izbjeći drugi dan.


Pročitajte više: Suhi šampon – spas za frizuru u nedostatku vremena


Suhe šampone stvarno koristim već godinama. Ponuda je iz godine u godinu sve bolja. Postoje suhi šamponi prilagođeni boji kose. Ali uglavnom su katastrofalni. Moja tinejdžerka ima plavu kosu pa smo joj kupili za plavu kosu. Koja dobije boju slame od tog šampona. Moja kosa je tamnija i meni treba za tamniju kosu. Boja je pogođena, ali mi onda taj šampon ostavlja tamne tragove po licu, svugdje gdje ga kosa dodiruje.

Tradicionalni su oni koji špricaju bijeli prah koji je potrebno raščešljati. Ako koristite taj suhi šampon, najbolje da je nanijeti navečer da se do jutra upije i ujutro ste spremne.

Kako sam pronašla Bipin Bi care suhi šampon?

Slučajno sam na polici sa suhim šamponima, mojoj obaveznoj destinaciji, vidjela Bipin Bi care šampon za suho pranje. S obzirom da sam probala već njihove proizvode i zadovoljna sam, ovaj je odmah završio u košarici. Cijena nije zanemariva, među jeftinijima je.


Pročitajte više: Suho pranje kose spas za zaposlene žene


Kod kuće je slijedilo oduševljenje zato što on nije u nekoj od “wannabe” boja kose, već je bijeli, ali se jako brzo upija. S običnim suhim šamponom vjerojatno ćete izaći s bijelim korijenom kose iz kuće jer je nemoguće ga iščešljati na brzinu, morate ga prespavati. Bipin Bi care šampon pošpricate, počešljate i spremne ste. Slogan mu je Fresh&go i zaista stoji uz ugodan osjećaj u novčaniku.

Kupujem još jedan i za ured.

Autor: Ivana Matić, Women in Adria

Foto: Privatna arhiva, BIPA

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ukrajinski film Klonkide

Ukrajinska redateljica na Sarajevo Film Festivalu predstavila ratni film iz ženske...

Ukrajinska redateljica i scenaristica Maryna Er Gorbach na Takmičarskom programu Sarajevo Film Festivala predstavila je svoj film pod nazivom Klondike. U tursko-ukrajinskoj koprodukciji, film...
- Advertisment -