Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da djeca nose puno stvari u svojim torbama, stoga je važno odabrati primjerenu torbu koja neće rezultirati nepopravljivim oštećenjima kralježnice i bolovima, a koja će biti dovoljno čvrsta da ne pukne. Isto tako, pouzdana pernica ide ruku pod ruku s pouzdanom torbom kao čuvarica važnih stvari.

Školski ruksaci trebaju biti prilagođeni djetetovim potrebama

Pouzdan ruksak ne samo što čuva stvari koje dijete nosi, već je važno i za čuvanje leđa od boli i oštećenja. Ako dijete ima potrebu nositi torbu na samo jednom ramenu, znajte da mu torba najvjerojatnije nije udobna. Ergonomski prilagođeni ruksaci, kao i oni na kotačiće, velika su pomoć djeci koja moraju nositi nekoliko kila knjiga na leđima.

školski ruksaci
Herlitz
školski ruksaci
Bodypack

Pročitajte više: Školski pribor kojeg će voljeti i djevojčice i dječaci


Ove anatomski prilagođene torbe djetetu će nesumnjivo biti udobne, no svakako ga odvedite u trgovinu neka je prvo isproba.

Za najteže knjige pomoć je dostupna u obliku torbe na kotačiće, poput putnih torbi čija je popularnost u porastu.

školski ruksaci
Belmil Miles Buddy
školski ruksaci
Street Magic

Srednjoškolci i oni koji će to uskoro postati obično preferiraju ruksake sportskog, ležernog izgleda, a ovaj klasični Eastpak je popularan već godinama.

školski ruksaci
Eastpak

Pročitajte više: Istraživanje pokazalo kako se nadarenu djecu ne prepoznaje u gotovo 50% slučajeva


Pernice – oku ugodna zaštita školskog pribora

Pernice su nešto što više doživljavamo kao modni detalj, nego praktičan dio školskog inventara. Iako su pernice za školarce doista iskaz karaktera, čvrsta je pernica važna kako bi sav pribor unutra bio siguran i dobro zaštićen od udaraca i ispadanja.

Često ćete ih naći kao dio paketa uz školski ruksak uz koji će se slagati dezenom.

školski ruksaci
Herlitz
školski ruksaci
Herlitz

Šarolik izbor pernica odabir čini teškim, no dijete će upravo zato uspješno pronaći pouzdanu pernicu koju će rado nositi.

školski ruksaci
Elfs
školski ruksaci
Wedo

Konačno, ne zaboravite djetetu dopustiti da bira. Uz praktičnost svakog ruksaka ili pernice, važno je da se djetetu zaista sviđa ono što nosi.

Foto: Canva / Školska knjiga / Narodne novine / Grafocentar

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -