Moje iskustvo ljepote iza Bipinih kulisa

Bipa backstage jedinstven je koncept koji je svoj dom pronašao u samom centru Zagreba. Nekad ekskluzivno, Bipa je ovo iskustvo omogućila svakoj ženi. Uz uslugu šminkanja, profesionalne vizaštice Bipa Backastagea pružit se klijenticama i stručne savjete o make-upu.

Raj za make-up entuzijastice

Svoje sam prvo iskustvo profesionalnog šminkanja imala upravo u Bipa Backstageu. Popinjući se stepenicama Bipine poslovnice u Ilici, prizor koji se preda mnom stvorio bio je za jednu  veliku ljubiteljicu make-upa nestvaran. Minimalistički uređen prostor s 4 velika stola za šminkanje, ugodan miris i glazba, ali i šminka, posvuda. Ne razbacana, već uredno složena na policama i radnim stolovima svake od vizažistica. Nelagoda zbog nepravilnosti na koži i nesigurnosti u vlastiti izgled nestala je čim sam sjela ispred velikog okruglog ogledala. Ugodno me dočekavši i pozdravivši, make-up artistica koja me šminkala me potom smjestila u stolac i ponudila vodom i kavom. Uz osnovna pitanja imam li nešto od šminke već na licu, suptilnim je komplimentima smirila moju vidljivu nervozu.


Pročitajte više: Bipine vizažistice savjetuju: kako napraviti konturing u 5 minuta!


Realizacija želja

Imala sam ideju što želim, kakvu šminku bih htjela. Išla sam na prijateljičinu svadbu, pa mi je bilo bitno da izgledam dobro. Objasnila sam vizažistici što sam zamislila i pokazala sam joj sliku koja me inspirirala. Složila se s mojim odabirom, uz sugestiju da bismo mogli dodati umjetne trepavice. Na dohvat ruke bile su joj kutije s onima koje Bipa ima u ponudi. Rekavši mi njihove cijene, dala mi je da izaberem koje bih htjela, uz sugestiju vezanu uz kvalitetu i dugotrajnost. Objasnila mi je da su umjetne trepavice uz pravilnu njegu višekratne. Pitala me i što ću odjenuti, kako se šminka ne bi kosila s odjevnim ansamblom. Bilo je tu i malo ženske znatiželje, jer je htjela vidjeti haljinu koju sam odabrala za ovu posebnu prigodu.


Pročitajte više: Povratak na posao ugodniji je i jednostavniji uz BipaBackstage


Edukacija i savjeti

Šminkajući me, analizirala mi je tip kože i preporučila puder prikladan tome, a pokazala mi je i kako se radi tzv. color matching, tj. odabir ispavne nijanse pudera za boju kože. Pričala mi je da je isprobala sve četkice za šminkanje koje Bipa ima u ponudi i preporučila mi određene koje je koristila na meni. Kad je završila, fiksirala je moju šminku sprejem i okrenula me natrag prema velikom okruglom ogledalu. Trenutak kao iz filmova. Transformacija je bila nevjerojatna. Moja šminka nikad nije izgledala tako dobro! Moje zelene oči bilo su istaknute kontrastnom bojom sjenila na kapcima, dok su mi obrve izgledale kao da su dorađivane. Oduševljenje nisam mogla, a ni htjela kriti. Sjećam se da sam mislila, ovo dobijem za tu cijenu? Usluga šminkanja podijeljena je u kategorije, ovisno o tipu make-upa koji želite. Srednja cijena je 150 kn. Bilo mi je drago što sam svoje prvo takvo iskustvo prepustila upravo ovim stručnjakinjama. Svojim profesionalizmom i društvenim vještinama dobile su trajnog klijenta. Nakon ovog, u Bipa Backstage vratila sam se više puta, uvijek odlazeći zadovoljna.

Na Bipa Backstage webu mogu se pronaći sve informacije o uslugama koje se nude, a više inspirativnog i edukativnog sadržaja na Bipa Backstage instagramu.

Pripremljeno u suradnji s Bipa Backstageom

Foto: Bipa Backstage

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nesigurnost u karijeri

Nesigurnost u karijeri – 40% mladih žena ne vjeruje da će...

Australsko sveučilište Monash ranije ove godine objavilo je istraživanje vezano uz percepciju karijernih izazova i očekivanja od strane svojih studentica. Istraživanje...
- Advertisment -