Startup Factory otvorio prijave: pobjednicima osiguran fond vrijedan milijun kuna!

Radite na inovativnom high tech projektu i dobro bi vam došao vjetar u leđa? Željeli biste u kratkom roku razviti vlastiti proizvod i započeti svoju priču o poduzetničkom uspjehu? Sada je pravo vrijeme za tokrenule su prijave na ovogodišnji Startup Factory!

Pridružite se HUBBIG-u, Modulosu, OmoLabu i ostalim uspješnim mladim tvrtkama koje nižu domaće i međunarodne uspjehe, a zajednički im je Startup Factory.  Ako se pitate kako postati dio ove ekipe, odgovor je već tu – u tijeku su prijave za Startup Factory 2019.

startup factory

Što je Startup Factory?

Ovo je jedinstveni program, kojeg je Grad Zagreb putem ZICER-a pokrenuo prije 4 godine, a koji uz bespovratna novčana sredstva razvojnim timovima i startupovima osigurava intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku. I ove godine Grad Zagreb povezuje svoje najznačajnije događaje za razvoj startup i inovativnog poduzetništva – Startup Factory i Zagreb Connect.

Povezano: Upoznajte poduzetnice i njihove nagrađene projekte iz zadnje generacije Startup Factory Zagreb

Tijekom posljednja je tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno više od dva milijuna kuna za razvoj proizvoda. Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja i olakšava poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. 

Najboljim timovima i ove se godine osigurava bespovratna financijska potpora iz fonda ukupne vrijednosti od 1.000.000 kuna! Pobjednici programa bit će izabrani krajem studenog na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

startup factory

Prijave traju do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju članove komplementarnih znanja.

Povezano: Uz pomoć FasterCapital programa podignite svoj startup na višu razinu

Odazovite se i vi zovu poduzetničkih voda i disruptivnih inovacija. Prijavite svoj projekt te ove jeseni, uz podršku Grada Zagreba i ZICER-a, u odličnom društvu krupno zakoračite prema novim poslovnim uspjesima.    

Više informacija doznajte ovdje.

Foto: ZICER

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -