Startup Factory otvorio prijave: pobjednicima osiguran fond vrijedan milijun kuna!

Radite na inovativnom high tech projektu i dobro bi vam došao vjetar u leđa? Željeli biste u kratkom roku razviti vlastiti proizvod i započeti svoju priču o poduzetničkom uspjehu? Sada je pravo vrijeme za tokrenule su prijave na ovogodišnji Startup Factory!

Pridružite se HUBBIG-u, Modulosu, OmoLabu i ostalim uspješnim mladim tvrtkama koje nižu domaće i međunarodne uspjehe, a zajednički im je Startup Factory.  Ako se pitate kako postati dio ove ekipe, odgovor je već tu – u tijeku su prijave za Startup Factory 2019.

startup factory

Što je Startup Factory?

Ovo je jedinstveni program, kojeg je Grad Zagreb putem ZICER-a pokrenuo prije 4 godine, a koji uz bespovratna novčana sredstva razvojnim timovima i startupovima osigurava intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku. I ove godine Grad Zagreb povezuje svoje najznačajnije događaje za razvoj startup i inovativnog poduzetništva – Startup Factory i Zagreb Connect.

Povezano: Upoznajte poduzetnice i njihove nagrađene projekte iz zadnje generacije Startup Factory Zagreb

Tijekom posljednja je tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno više od dva milijuna kuna za razvoj proizvoda. Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja i olakšava poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. 

Najboljim timovima i ove se godine osigurava bespovratna financijska potpora iz fonda ukupne vrijednosti od 1.000.000 kuna! Pobjednici programa bit će izabrani krajem studenog na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

startup factory

Prijave traju do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju članove komplementarnih znanja.

Povezano: Uz pomoć FasterCapital programa podignite svoj startup na višu razinu

Odazovite se i vi zovu poduzetničkih voda i disruptivnih inovacija. Prijavite svoj projekt te ove jeseni, uz podršku Grada Zagreba i ZICER-a, u odličnom društvu krupno zakoračite prema novim poslovnim uspjesima.    

Više informacija doznajte ovdje.

Foto: ZICER

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

gospodarske mjere

Nedopustivo je da gospodarske mjere ostanu ograničene na samo tri djelatnost

Premijer Plenković je najavio kako će mjere za očuvanje radnih mjesta nakon svibnja biti ograničene samo na turizam, ugostiteljstvo i prijevoz,...
- Advertisment -