Pogledajte kako bankarice i financijašice oživljavaju strogi poslovni dress code!

Bankarstvo i cijela financijska industrija su tradicionalni, a to prati i strogi poslovni dress code. Međutim, bankarice i financijašice na našoj konferenciji za žene u bankastvu i sektoru financijskih usluga su nam pokazale kako ga učiniti življim i zanimljivijim.

Povezano:

Kako oživjeti strogi poslovni dress code?

Zamijenite crnu

Boja vina ili burgundy već godinama ne izlazi iz mode, a nama čini da će postati jedan od onih komada koji morate imati u ormaru. Nas su oduševile kožna suknja i hlače širokih nogavica u boji vina, takvi statement komadi pretvorit će svaku kombinaciju u zanimljiv poslovni izgled. Kombinirajte ju s bijelom, ali ne možete pogriješiti ni ako obučete nekoliko komada u istom tonu.

strogi poslovni dress code

Povezano: Koža u uredu

Dodajte uzorak, pepita uzorak

Više nije pravilo da morate imati crno odijelo za poslovni stil, ali definitivno trebate imati ono pepito uzorka. Bezvremenski klasik koji će vam u trenu stvoriti izgled liderice koja može voditi bilo koji sektor. Kombinirajte ga na razne načine jer upravo je to čar ovog uzorka, odlično izgled u svakoj kombinaciji.

strogi poslovni dress code

Dodajte zanimljive detalje

Iako je bež boja sinonim za jednostavnost, to ne mora značiti i dosadan poslovni izgled. Bež haljina s dugmadima postaje haljina sa zanimljivim detaljima. Upravo jednostavnost ovakvog izgleda daje vam mogućnost igranja i kombiniranja, možete obući i zanimljive cipele, ali i dodati mnoštvo nakita i mnoštvo različitih boja. Granice nema.

strogi poslovni dress code

Kombinirajte nekoliko tonova

Ova kombinacija bež širokih hlača, šarene bluze i smaragdnozelenog sakoa nas je potpuno oduševila! Zašto biste se ograničivali na nekoliko tonova? Današnja moda ima samo jedno pravilo, a to je da pravila nema. Obucite one komade koji vam se sviđaju, boje i uzorke ne morate slagati, slobodno “pretjerate” i vidjet ćete kako su neke kombinacije nosive na različite načine.

poslovni izgled

Plava je nova crna

Neka istraživanja tvrde da je više od polovici svjetskog stanovništva omiljena boja plava. Možda je razlog to što je boja neba, ali i boja mora. Nama nije važno zašto je toliko volimo, ali znamo da ćemo zapaziti lijepe modre detalje. Jednostavno i efektno!

poslovni izgled

Pustite mašti na volju i stvorite kreativne kombinacije s kojima ćete poslovni stil postati vaš trademark.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

najava konferencija javna uprava

Žene koje su uspjele u javnom sektoru okupile smo na konferenciji...

Iako čine većinu zaposlenih, u javnom sektoru žene su nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama. Od 128 gradova, žena vode tek njih...
- Advertisment -