Genijalan trik uz koji će vaše košulje i bluze savršeno izgledati utaknute

Mnogi vole nositi košulje ležerno, van hlača, no za elegantniji, poslovniji izgled potrebno ih je utaknuti. Tu nema dileme. Ono gdje ima dileme jest – kako ih utaknuti? Postoji toliko različitih ideja i metoda, no problem s kojim se suočavamo koju god metodu odabrale jest – košulja ne stoji na mjestu i ne izgleda dobro.

Košulja se redovito počne ‘izvlačiti’ van hlača, a mjestimično izgleda zgužvano i neuredno. Kako tome stati na kraj?

Kako jednostavno utaknuti košulju?

Na Instagram profilu The Allure Edition osvanula je odlična ideja uz koju ćete svoju košulju utaknuti brzo i jednostavno. Ova metoda ne samo što će predivno istaknuti vaš struk, već će osigurati da košulja stoji na mjestu.

Sve što vam je potrebno su gumica za kosu i dvije minute.

Uzmite tanku gumicu za kosu i uhvatite dva kraja košulje sa stražnje strane, oko struka. Spojite ih na sredini, a zatim uhvatite i donji dio košulje. Motajte dok ne dobijete manju grudu, a znat ćete da ste na dobrom putu kad s prednje strane primijetite da vam košulja ugodno pristaje uz tijelo. Gumicom za kosu omotajte dobivenu grudicu i utaknite u hlače.


Pročitajte više: Zašto je bijela košulja must have?


Eksperimentirajte!

Brine vas dobivena grudica? Nema potrebe, vjerujte nam. Jednom kad košulju utaknete u hlače, ona će biti jedva vidljiva, a sigurno vam nitko neće napadno gledati u stražnji dio hlača kako bi utvrdio kako ste tako savršeno utaknuli košulju. Uostalom, kako vrijeme baš i nije najtoplije, vaša jakna ili sako tu su da se osjećate još ugodnije.

Naravno, ovaj trik nije djelotvoran samo za košulje, već i za obične majice. Ako ne volite ležerno utaknuti majicu, već ipak želite da laska vašoj figuri, primijenite ovu brzu i zaista inovativnu metodu.

Moda počiva na eksperimentiranju, ne samo sa stilom, već i s načinima na koji ćemo ideju što bolje i efikasnije provesti u djelo. A uz toliko novih ideja koje nalazimo na društvenim mrežama, lako se zapitati kako smo ikad nešto radili drugačije.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -