Dizajnerica cvjetnih aranžmana otkrila nam je trendove u uskršnjim aranžmanima!

Uskrs nam je pred vratima, a to znači da nas čekaju pokloni, proljeće, više sunca i dragi ljudi na okupu. Kako bismo dodatno začinili ovo čarobno doba godine, potreban nam je uskršnji aranžman za naš dom.

Boravak kod kuće, kao današnji način života naveo nas je da drugačije gledamo na prostor i pokušamo ga učiniti što privlačnijim i oku ugodnijim, tako da nas sve više dekoru prostora pristupa s mnogo više pažnje i kreativnosti.


Pročitajte više: Kako dekorirati ured za blagdane


Kakav uskršnji aranžman odabrati?

Dizajnerica cvjetnih aranžmana Monika Fulir, iz tvrtke Fulir Design, potiče nas da proljeće iskoristimo za novo buđenje nade te da podržimo trend samoodrživosti.

“Proljeće je neiscrpna inspiracija i svojim buđenjem daje nam neku novu nadu koju unosimo u svoj dom. Uskrsne dekoracije imaju sve veću ulogu i lagano pariraju božićnim. Svaki dom ili poslovni prostor uz odgovarajuću dekoraciju izgleda ljepše i upotpunjuje stil.”

Trend samoodrživosti i naglasak na prirodno nastavlja se i dalje.

“Maslinove ili bilo koje druge grančice, kamen, drvo, staklo u kombinaciji s proljetnim cvijećem, nezaobilaznim zečevima, jajima, leptirima, perjem izgleda vrlo elegantno i unijet će dašak uskrsne atmosfere. Vjenčić krasi ulazna vrata i po starom običaju donosi sreću i radost domu pa tako i onaj najjednostavniji od brezovih grana uz malo detalja postaje efektan.”


Pročitajte više: Kako se Floressa Design pobrinula za uređenje našeg ureda?


Pastelne boje i dalje su trendy, ali i vesele i žarke boje igraju važnu ulogu uz tradicionalne žutu, narančastu, zelenu, ljubičastu i rozu.

“Stilova je bezbroj, a mnogi vole i dekoracije koje su od umjetnih materijala koji danas ne zaostaju po ljepoti od prirodnih, trajnije su, praktičnije i mogu se koristiti nekoliko godina. Doza romantike i glamura s druge strane prisutna je i u dekoracijama”, zaključila je Monika.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -