Zašto je mikrodermoabrazija nezaobilazan tretman nakog godišnjih odmora?

U ovoj godini naučili smo da postoje stvari koje su važne za nas, naš organizam i naše zdravlje. Naučili smo više cijeniti sebe i vrijeme posvećeno sebi. Vrlo je važna briga o našem najvećem organu, koži. Ona nas štiti od vanjskih utjecaja, na njoj se vide prvi znakovi starenja i ona je najveće ogledalo našeg unutarnjeg stanja. 

Vanjski utjecaji, stres, genetika, nespavanje, nedovoljan unos tekućine i ostali čimbenici znatno utječu na tonus i strukturu naše kože. 

Ona ne treba agresivne tretmane i pripravke već njegu dobivenu od strane stručnjaka. 

Povezano:

U našem centru pristup svakoj koži je individualan, no svaki pristup započinje detaljnom analizom kože. Kako bi dobili bolji uvid u stanje kože mikrokamera nam uvećava potkožje za 200 puta te daje sliku koliko je zapravo koža u potkožju oštećena. 

Zašto odabrati mikrodermoabraziju?

U periodu nakon godišnjih odmora, u koži često dolazi do trasepidermalnog gubitka vlage te stanje vlažnosti najbolje izmjerimo analizatorom. Nakon što smo se bolje upoznali s kožom, slijedi tretman kojem se svi vrate, mikrodermoabrazija.  Mikrodemorabrazija je sofisticirani peeling kojim uz pomoć kristala aluminijevog oksida uklanjamo odumrle stanice. Jačina izvođenja tretmana se prilagođava stanju kože, a izvodimo ga Reviderm Skin Peeler New Generation uređajem koji je godinama nagrađivani najbolji uređaj na tržištu. S obzirom na to da u našem centru mikrodermoabraziju rade Reviderm edukator i Reviderm specijalist u sigurnim ste rukama. Tretman je potpuno bezbolan i ugodan, a ovisno o tome što želimo postići uz tretman dodajemo aktivne sastojke.

Kakve rezultate možete očekivati?

Odmah vidljivi rezultati oduševljavaju svakog našeg klijenta, pogotovo nakon dugog izlaganja suncu. Oštećenoj koži uklanjamo mrtve stanice kako bi joj dali “hranu” da počne rasti onaj zdravi sloj kože, lifting efekt također je vidljiv nakon tretmana. Važno je napomenuti da su odlični rezultati na hiperpigmentacijama, aknama, borama i ožiljcima. Širok spektar problematike koji rješavamo ovim uređajem, omogućuje nam puno zadovoljnih klijenata. Priuštite vašoj koži odmor i regeneraciju kako bi vas štitila od vanjskih utjecaja.

Women in Adria članice u salonu Skintim ostvaruju 15% popusta na sve tretmane.

Foto: Skintim

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -