Skin TIM centar – 15% popusta za članice

Naša zajednička priča u ulozi poduzetnica potaknuta je iskrenom ljubavlju prema našem poslu. Pružiti svakoj ženi jednak tretman, jednak pristup, a ponajprije jednaku opuštenost zajednički je cilj Mie Buhin i Tare Gulielmi. Nakon iskustva u radu u beauty industriji, naše ideje dovele su nas do otvaranja našeg skromnog centra.

Zajednički interesi u odnosima prema klijentima, individualni pristup pa tako i paketi tretmana rezultirali su novim centrom u Zagrebu, Skin TIM u Petrovoj 53/2. Skin TIM centar Vam uz svoje educirano osoblje želi pružiti osjećaj sigurnosti, a prije svega i opuštenost te Vam viskokokvalitetnom dermokozmetikom i kozmetičkim preparatima omogućuje odlične tretmane i zadovoljstvo rezultatima.

Ako tražite centar u kojem želite riješiti dugogodišnju problematiku Vaše kože ili samo želite osigurati dugotrajan i dobar izgled Skin TIM je pravo mjesto za Vas. Vrhunskom dermokozmetikom Reviderm pmogućujemo Vam rezultate na području ožiljaka, akni, hiperpigmentacija, bora i atrofija. Naravno, uz Vašu pomoć sinergijom tretmana i preparata za kućnu njegu dobivamo željene i najbolje rezultate.

Ukoliko tražite mjesto opuštanja i vrijeme za sebe u kojem obavljate svoju beauty rutinu Skin TIM Vas s veseljem očekuje. Priuštite Vašoj koži kvalitetnu i profesionalnu brigu za nju!

Nešto što uvijek želimo naglasiti,upravo je rad sa Reviderm dermokozmetikom. Tretmani mikrodermoabrazije idealni su za tretiranje kože nakon dužeg izlaganja suncu i kao priprema za nadolazeću jesen i zimu. Širok spektar problematika obuhvaćamo različitim tretmanima i aktivnim sastojcima kao nadopunu mikrodermoabraziji. Sve naravno započinjemo konzultacijama i analizom kože kako bi prema svakoj imale potpuno individualan pristup.Prepustite se našim rukama i priuštite si zdravu i njegovanu kožu lica.

S obzirom na to da smo nove članice WIA, za Vas smo pripremile 15% popusta na sve tretmane u našem centru.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime