Želite svirati gitaru, kodirati ili režirati? Sad to možete uz besplatne premium edukacije!

Koji je najbolji način za provođenje vremena u kući? Edukacija! Kako biste proveli vrijeme u kući na najbolji mogući način, pronašli smo besplatne premium edukacije koje su ovaj mjesec dostupne svima.

Povezano:

Besplatne premium edukacije

Skillshare

Stranica je to koja je posvećena grafičkim vještinama, a trenutno nudi dva mjeseca besplatnog članstva na premium edukacije. U dva mjeseca možete savladati razne stvari, tu je animacija, kreativno pisanje, film i video, grafički dizajn i mnogo drugih vještina. No možete pronaći druge tipove seminara pa se tako možete posvetiti marketingu, produktivnosti, ali i poslovnim analizama. Izbor je na vama!

Naučite svirati gitaru

Imate gitaru koja već godinama skuplja prašinu? Možda je vrijeme da joj ponovno date njezinu funkciju. Fender Play nudi tri mjeseca besplatne poduke, a tu poduke vode vrhunski glazbenici. Zašto ne biste naučili svirati ovaj genijalni instrument? Gitarom možete i sebi i drugima otjerati ove tmurne dane i pretvoriti u zabavu.

Campster

Edukativna webstranica nudi nekoliko besplatnih tečajeva, među kojima su “Osnove freelance poslovanja”, “Nauči kako da povećaš broj pratitelja Instagram pratitelja”, “Rezilijentnost – ključ uspjeha u teškim situacijama”. Neke su to i od vještina koje možete savladati i koje će sigurno koristiti vama ili vašem poslovanju.

Naučite kodirati

Ne, kodiranje ne mora biti teško i nije samo za ljude poput Bill Gatesa ili Marka Zuckerberga. I vi možete naučiti programirati i kodirati, i to već danas! Code.org nudi besplatne tečajeve koji vam možda mogu zaokrenuti karijeru u drugom smjeru. Tko kaže da nemate skriveni talent za to?

Nikon – škola fotografije

Tko nije pokušao stvoriti umjetničke fotografije? Ili barem imati odlične fotografije za Instagram? Vjerojatno svatko, ali zašto i ne? Možda vam upravo fotografija može biti odličan hobi kojeg možete usavršiti. Sad to možete uz prave profesionalce, Nikon nudi besplatnu školu fotografije tijekom travnja. Polaznici seminara će proći osnove fotografije, ali i stvaranje glazbenih videa. Zašto ne biste pokušali?

Tečaj mode

Institut Français de la Mode nudi svoj prvi online tečaj! Napokon imate vrijeme za sebe, a obožavate modu? Onda je ovo tečaj za vas. Tečaj se zove “Razumijevanje mode: Od poslovanja do kulture” te nudi dvostruki pristup modi, kako kao kulturni fenomen, tako i kao kreativna industrija. Održat će se na engleskom, a ulazi u srž francuske mode.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

plave vrećice

Godina dana ZG vrećica. Evo kako uštedjeti na ‘plavim vrećicama’

Već je godinu dana prošlo otkako je u Zagrebu na snagu stupilo obvezno odvajanje miješanog komunalnog otpada u ZG vrećice. Ovo...
- Advertisment -