Obrazovanje u vrijeme korona virusa nije nemoguća misija

Posljednjih tjedana našli smo se u nesvakidašnjoj situaciji i to na globalnoj razini po pitanju sveprisutnog korona virusa, ali EdukaCentar kaže da kod njih nema mjesta panici.

Povezao:

“Prvenstveno pazimo na to da su nam učionice uvijek čiste i prozračene, računala, laptopi i ostali pribor dezinficira se nakon svake uporabe kao i kupaonica, te kutak za kavu i čaj. Toga su svjesni i naši polaznici kojih ne nedostaje” poručuju iz centra.

U slučaju da nekome trenutno ne odgovara grupni tečaj, polaznici uvijek imaju mogućnost i izbor individualnih edukacija za koje se rado i odlučuju. Individualne edukacije održavaju se jedan na jedan s predavačima u terminima koji odgovaraju polaznicima, dakle prema dogovoru.

EdukaCentar nudi mogućnosti za individualne i dodatne edukacije

Uvijek se trude izići ususret što je više moguće s obzirom na raspoloživost učionica i predavača, zbog čega se polaznici i dalje vraćaju i ne odustaju od svojeg daljnjeg obrazovanja. Ljudi postaju svjesni o potrebama za dodatnim edukacijama koje im EdukaCentar može ponuditi.

Ne bojte se ulaganja u vlastito znanje i osobni napredak, istaknite se od drugih i napredujte u poslovnom svijetu.

EdukaCentar

EdukaCentar obrazovna je institucija koja djeluje u područjima učenja stranih jezika, informatike te poslovnih obrazovnih programa, a pruža i mogućnosti edukacija namijenjenih djeci, instrukcija te različitih testiranja i certificiranja.

Provode i programe obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, s upisom u radnu knjižicu, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita.

EdukaCentar pruža priliku za formalno i neformalno obrazovanje i programe, a širok spektar edukacija uključuje sve od jednodnevnih do onih koje traju po više mjeseci.

Naglasak stavljaju na informatičke edukacije koje su važne za poboljšanje stanja u području digitalne pismenosti. Poslovne edukacije obuhvaćaju sve što je tvrtkama potrebno za bolje i uspješnije poslovanje, a bave se i prenošenjem znanja o prezentacijskim i komunikacijskim vještinama, upravljanju projektima i timom te razvoju menadžerskih vještina.

WiA članice ostvaruju 20% popusta na sve jezične, informatičke i poslovne grupne tečajeve EdukaCentra.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...
- Advertisment -