Obrazovanje u vrijeme korona virusa nije nemoguća misija

Posljednjih tjedana našli smo se u nesvakidašnjoj situaciji i to na globalnoj razini po pitanju sveprisutnog korona virusa, ali EdukaCentar kaže da kod njih nema mjesta panici.

Povezao:

“Prvenstveno pazimo na to da su nam učionice uvijek čiste i prozračene, računala, laptopi i ostali pribor dezinficira se nakon svake uporabe kao i kupaonica, te kutak za kavu i čaj. Toga su svjesni i naši polaznici kojih ne nedostaje” poručuju iz centra.

U slučaju da nekome trenutno ne odgovara grupni tečaj, polaznici uvijek imaju mogućnost i izbor individualnih edukacija za koje se rado i odlučuju. Individualne edukacije održavaju se jedan na jedan s predavačima u terminima koji odgovaraju polaznicima, dakle prema dogovoru.

EdukaCentar nudi mogućnosti za individualne i dodatne edukacije

Uvijek se trude izići ususret što je više moguće s obzirom na raspoloživost učionica i predavača, zbog čega se polaznici i dalje vraćaju i ne odustaju od svojeg daljnjeg obrazovanja. Ljudi postaju svjesni o potrebama za dodatnim edukacijama koje im EdukaCentar može ponuditi.

Ne bojte se ulaganja u vlastito znanje i osobni napredak, istaknite se od drugih i napredujte u poslovnom svijetu.

EdukaCentar

EdukaCentar obrazovna je institucija koja djeluje u područjima učenja stranih jezika, informatike te poslovnih obrazovnih programa, a pruža i mogućnosti edukacija namijenjenih djeci, instrukcija te različitih testiranja i certificiranja.

Provode i programe obrazovanja koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, s upisom u radnu knjižicu, kao i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita.

EdukaCentar pruža priliku za formalno i neformalno obrazovanje i programe, a širok spektar edukacija uključuje sve od jednodnevnih do onih koje traju po više mjeseci.

Naglasak stavljaju na informatičke edukacije koje su važne za poboljšanje stanja u području digitalne pismenosti. Poslovne edukacije obuhvaćaju sve što je tvrtkama potrebno za bolje i uspješnije poslovanje, a bave se i prenošenjem znanja o prezentacijskim i komunikacijskim vještinama, upravljanju projektima i timom te razvoju menadžerskih vještina.

WiA članice ostvaruju 20% popusta na sve jezične, informatičke i poslovne grupne tečajeve EdukaCentra.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sport i menstruacija

Sport i menstruacija: poznavanje menstrualnog ciklusa ih može savršeno ujediniti

Bilo da ste profesionalna ili rekreativna sportašica, poznavanje načina na koji vaš ciklus utječe na trening ključno je za postizanje vašeg...
- Advertisment -