U suradnji sa Cotrugli Business School jačamo podršku ženama u biznisu

Posjedovati MBA titulu u današnjem poslovnom svijetu vrlo je poželjno. Njome se, između ostalog, osigurava brže napredovanje na više pozicije, bolji uvjeti rada i promjena perspektive. MBA programi imaju ključnu ulogu u promjeni strukture budućih lidera ukoliko se želi povećati broj žena na liderskim pozicijama. S obzirom na činjenicu da je zastupljenost žena na MBA programima (u prosjeku 35%) i dalje manja u odnosu na njihove muške kolege, pokrenuli smo suradnju s COTRUGLI Business School kako bismo zajedničkim snagama doprinijeli smanjenju te razlike.

Povezano:

Podrška ženske poslovne zajednice

COTRUGLI Executive MBA program završile su istaknute članice hrvatske, ali i regionalne poslovne zajednice, a konstantan trud ulažu u promociju i podršku ženskoj poslovnoj zajednici. „Kao Škola prepoznajemo važnost zastupljenosti žena na svim organizacijskim razinama i njihovom doprinosu u ostvarenju kompanijskih ciljeva te smo predani cilju povećanja broja studentica u našim MBA programima“, tvrde iz COTRUGLIJA. Iako je razlika u pozicijama i plaćama među spolovima i mogućnostima napredovanja u karijeri i dalje prisutna, ističu kako poduzimaju sve korake kako bi se te razlike smanjile, a žene se osnažile i dobile sve potrebne vještine i znanje kojima će osigurati ono što je potrebno da dođu do vrha svoje odabrane profesije.

Profesionalna transformacija

COTRUGLI Business School profilirala kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Idealan rezultat pohađanja MBA programa je profesionalna transformacija polaznika kroz razumijevanje poslovanja na globalnoj razini, unaprjeđenje liderskih kompetencija i osnažen networking. Kao centralno mjesto za poslovna znanja, iskustva, najbolje prakse i umrežavanje, COTRUGLI Alumni zajednica broji više od 2.200 polaznika što je čini najvećom poslovnom mrežom u JI Europi. Programi COTRUGLI Business School koncipirani su sukladno potrebama različitih razina menadžmenta:

  • Chief Executive MBA – najbolje odgovara članovima uprava i vlasnicima tvrtki
  • Executive MBA – idealan za srednji i top management te poduzetnike
  • International MBA – namijenjen mlađim i talentiranim managerima

Kao ključne benefite programa COTRUGLI izdvaja:

  • Praktična i primjenjiva znanja za izazove i prilike u poslovnom svijetu
  • Svjetski priznati predavači s bogatim akademskim i konzultantskim iskustvom
  • Izvrstan međunarodni networking unutar mreže visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija
  • Kvaliteta programa koju potvrđuje međunarodna akreditacija AMBA-e (Association of MBA’s), kojom se može pohvaliti samo 2% poslovnih škola u svijetu
  • Program vremenski prilagođen obavezama managera i ambicioznih profesionalaca

Ono što žene najviše motivira za upis na MBA program je proširenje poslovnih mogućnosti pa nije rijetkost da neke od njih već za vrijeme programa steknu hrabrost i naprave potpuni zaokret u karijeri ili pokrenu svoj biznis.

Posebne pogodnosti za članice Women in Adria

Nadamo se da ćemo svojim djelovanjem potaknuti što više žena da prije svega vjeruju u sebe i ulažu u svoje cjeloživotno obrazovanje, a svojim postignućima ruše predrasude i mijenjaju postojeće strukture. 

S ciljem pružanja podrške ženama s izvanrednim profesionalnim dostignućima i osobnom izvrsnošću, u suradnji s COTRUGLI Business School omogućavamo poseban upisni popust od čak 35% na regularnu školarinu članicama Women in Adria koje zadovolje upisne kriterije.

Tekst: Cotrugli PR

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -