U suradnji sa Cotrugli Business School jačamo podršku ženama u biznisu

Posjedovati MBA titulu u današnjem poslovnom svijetu vrlo je poželjno. Njome se, između ostalog, osigurava brže napredovanje na više pozicije, bolji uvjeti rada i promjena perspektive. MBA programi imaju ključnu ulogu u promjeni strukture budućih lidera ukoliko se želi povećati broj žena na liderskim pozicijama. S obzirom na činjenicu da je zastupljenost žena na MBA programima (u prosjeku 35%) i dalje manja u odnosu na njihove muške kolege, pokrenuli smo suradnju s COTRUGLI Business School kako bismo zajedničkim snagama doprinijeli smanjenju te razlike.

Povezano:

Podrška ženske poslovne zajednice

COTRUGLI Executive MBA program završile su istaknute članice hrvatske, ali i regionalne poslovne zajednice, a konstantan trud ulažu u promociju i podršku ženskoj poslovnoj zajednici. „Kao Škola prepoznajemo važnost zastupljenosti žena na svim organizacijskim razinama i njihovom doprinosu u ostvarenju kompanijskih ciljeva te smo predani cilju povećanja broja studentica u našim MBA programima“, tvrde iz COTRUGLIJA. Iako je razlika u pozicijama i plaćama među spolovima i mogućnostima napredovanja u karijeri i dalje prisutna, ističu kako poduzimaju sve korake kako bi se te razlike smanjile, a žene se osnažile i dobile sve potrebne vještine i znanje kojima će osigurati ono što je potrebno da dođu do vrha svoje odabrane profesije.

Profesionalna transformacija

COTRUGLI Business School profilirala kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Idealan rezultat pohađanja MBA programa je profesionalna transformacija polaznika kroz razumijevanje poslovanja na globalnoj razini, unaprjeđenje liderskih kompetencija i osnažen networking. Kao centralno mjesto za poslovna znanja, iskustva, najbolje prakse i umrežavanje, COTRUGLI Alumni zajednica broji više od 2.200 polaznika što je čini najvećom poslovnom mrežom u JI Europi. Programi COTRUGLI Business School koncipirani su sukladno potrebama različitih razina menadžmenta:

  • Chief Executive MBA – najbolje odgovara članovima uprava i vlasnicima tvrtki
  • Executive MBA – idealan za srednji i top management te poduzetnike
  • International MBA – namijenjen mlađim i talentiranim managerima

Kao ključne benefite programa COTRUGLI izdvaja:

  • Praktična i primjenjiva znanja za izazove i prilike u poslovnom svijetu
  • Svjetski priznati predavači s bogatim akademskim i konzultantskim iskustvom
  • Izvrstan međunarodni networking unutar mreže visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija
  • Kvaliteta programa koju potvrđuje međunarodna akreditacija AMBA-e (Association of MBA’s), kojom se može pohvaliti samo 2% poslovnih škola u svijetu
  • Program vremenski prilagođen obavezama managera i ambicioznih profesionalaca

Ono što žene najviše motivira za upis na MBA program je proširenje poslovnih mogućnosti pa nije rijetkost da neke od njih već za vrijeme programa steknu hrabrost i naprave potpuni zaokret u karijeri ili pokrenu svoj biznis.

Posebne pogodnosti za članice Women in Adria

Nadamo se da ćemo svojim djelovanjem potaknuti što više žena da prije svega vjeruju u sebe i ulažu u svoje cjeloživotno obrazovanje, a svojim postignućima ruše predrasude i mijenjaju postojeće strukture. 

S ciljem pružanja podrške ženama s izvanrednim profesionalnim dostignućima i osobnom izvrsnošću, u suradnji s COTRUGLI Business School omogućavamo poseban upisni popust od čak 35% na regularnu školarinu članicama Women in Adria koje zadovolje upisne kriterije.

Tekst: Cotrugli PR

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako putem Instagrama predstaviti brend

Kako putem Instagrama predstaviti svoj brend?

Svaka iole respektabilna kompanija, brend ili osoba ima svoj profil kojim se nastoji približiti svojoj publici. No, ponekad to nije jednostavno....
- Advertisment -