Jedinstveni spoj poslovne i samozaštitne edukacije i konja!

Nakon brojnih godina provedenih u inozemstvu, Monika Šajatović Bračika odlučila se vratiti u Hrvatsku. Uz to je s kolegom Željkom Matejčićem, umirovljenim časnikom Hrvatske vojske koji iza sebe ima zavidna postignuća na područjima sigurnosnog konzaltinga, fizičke i tehničke zaštite, odlučila pokrenuti Country security and business akademiju.

Povezano:

Country security and business akademija

Riječ je o jedinstvenom spoju poslovne i samozaštitne edukacije koji se odvija u prekrasnom i opuštajućem prirodnom ambijentu na tri lokacije nadomak Zagreba.

Monika govori šest jezika, a kao predavačica na brojnim seminarima o temama prodaje, prodajnog menadžmenta, otvaranja novih tržišta i učinkovitog plasiranja (koje vodi već više od 15 godina), kroz primjere iz prakse, uz metode uloga i grupnih vježbi, sudionicima prenosi potrebna znanja primjenjiva u praksi. Predavanja o učinkovitim pregovorima vodi na hrvatskom, slovenskom, njemačkom i engleskom jeziku tako da sudionici uz standardni program mogu učiti i stručnu terminologiju te jezik na kojem će pregovarati.

Kakvu ulogu imaju konji?

Monika je potomak poznatog i u Njemačkoj izuzetno cijenjenog konjanika iz 17. stoljeća Janka Šajatovića „Crabat zu Ross.“ To je i pojašnjenje za njezinu ogromnu ljubav i strast prema konjima.

“Konj je čovjekov najbolji coach. Reagira intuitivno i želi u svakom trenutku znati koji mu sljedeći korak. Nisi li odlučan i fokusiran na to što radiš, on ti izmakne kontroli. Ništa drugačije nije u biznisu,” objašnjava Monika te dodaje kako je Country security and business akademija (CSBA) jedinstven na hrvatskom tržištu.

“Sastoji se od tri segmenta, a prvi od njih je edukacija za poslovne žene, namijenjena poduzetnicama, korporativnim ženama, ženama u javnom sektoru koje žele unaprijediti svoje liderske i menadžerske sposobnosti. Ova edukacija sastoji se od dva modula. Prvi je vezan za komunikacijske sposobnosti, što podrazumijeva vještine pregovaranja, izrade učinkovitih prezentacija, neverbalnu komunikaciju.

Drugi modul je motivacijski trening u divljoj prirodi, koji će unaprijediti samopouzdanje, odlučnost i zdravlje sudionica te ih povezati s njihovim unutarnjim svijetom”, objašnjava Monika Šajatović Bračika.

Edukacija samozaštite i sigurnosti

Osim toga, CSBA nudi edukaciju sigurnosti i zaštite, namijenjenu onima kojima je potrebna veća mjera sigurnosti i zaštite (vlasnicima i direktorima tvrtki, političarima i VIP osobama) ili pak onima koji se žele osjećati sigurno, primjenjujući stečeno znanje.

Riječ je o edukaciji samozaštitnog ponašanja, s naglaskom na korporativne sigurnosti i opću sigurnosnu kulturu s fokusom na prepoznavanje opasnosti. Dio ponude je i sportsko-rekreacijskog karaktera. Team Building s konjima namijenjen je poslovnim timovima, kao i svima onima koji žele uživati u jedinstvenom prirodnom ozračju.

Osim navedenoga, razvili su suradnju sa širokim spektrom vanjskih stručnih suradnika stoga je moguća organizacija različitih vrsta edukacija, u skladu s potrebama klijenata.

Edukacije će se provoditi na lokacijama Žumberak, Samoborsko gorje i Ranch Miklin Velika Gorica.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -