Jedinstveni spoj poslovne i samozaštitne edukacije i konja!

Nakon brojnih godina provedenih u inozemstvu, Monika Šajatović Bračika odlučila se vratiti u Hrvatsku. Uz to je s kolegom Željkom Matejčićem, umirovljenim časnikom Hrvatske vojske koji iza sebe ima zavidna postignuća na područjima sigurnosnog konzaltinga, fizičke i tehničke zaštite, odlučila pokrenuti Country security and business akademiju.

Povezano:

Country security and business akademija

Riječ je o jedinstvenom spoju poslovne i samozaštitne edukacije koji se odvija u prekrasnom i opuštajućem prirodnom ambijentu na tri lokacije nadomak Zagreba.

Monika govori šest jezika, a kao predavačica na brojnim seminarima o temama prodaje, prodajnog menadžmenta, otvaranja novih tržišta i učinkovitog plasiranja (koje vodi već više od 15 godina), kroz primjere iz prakse, uz metode uloga i grupnih vježbi, sudionicima prenosi potrebna znanja primjenjiva u praksi. Predavanja o učinkovitim pregovorima vodi na hrvatskom, slovenskom, njemačkom i engleskom jeziku tako da sudionici uz standardni program mogu učiti i stručnu terminologiju te jezik na kojem će pregovarati.

Kakvu ulogu imaju konji?

Monika je potomak poznatog i u Njemačkoj izuzetno cijenjenog konjanika iz 17. stoljeća Janka Šajatovića „Crabat zu Ross.“ To je i pojašnjenje za njezinu ogromnu ljubav i strast prema konjima.

“Konj je čovjekov najbolji coach. Reagira intuitivno i želi u svakom trenutku znati koji mu sljedeći korak. Nisi li odlučan i fokusiran na to što radiš, on ti izmakne kontroli. Ništa drugačije nije u biznisu,” objašnjava Monika te dodaje kako je Country security and business akademija (CSBA) jedinstven na hrvatskom tržištu.

“Sastoji se od tri segmenta, a prvi od njih je edukacija za poslovne žene, namijenjena poduzetnicama, korporativnim ženama, ženama u javnom sektoru koje žele unaprijediti svoje liderske i menadžerske sposobnosti. Ova edukacija sastoji se od dva modula. Prvi je vezan za komunikacijske sposobnosti, što podrazumijeva vještine pregovaranja, izrade učinkovitih prezentacija, neverbalnu komunikaciju.

Drugi modul je motivacijski trening u divljoj prirodi, koji će unaprijediti samopouzdanje, odlučnost i zdravlje sudionica te ih povezati s njihovim unutarnjim svijetom”, objašnjava Monika Šajatović Bračika.

Edukacija samozaštite i sigurnosti

Osim toga, CSBA nudi edukaciju sigurnosti i zaštite, namijenjenu onima kojima je potrebna veća mjera sigurnosti i zaštite (vlasnicima i direktorima tvrtki, političarima i VIP osobama) ili pak onima koji se žele osjećati sigurno, primjenjujući stečeno znanje.

Riječ je o edukaciji samozaštitnog ponašanja, s naglaskom na korporativne sigurnosti i opću sigurnosnu kulturu s fokusom na prepoznavanje opasnosti. Dio ponude je i sportsko-rekreacijskog karaktera. Team Building s konjima namijenjen je poslovnim timovima, kao i svima onima koji žele uživati u jedinstvenom prirodnom ozračju.

Osim navedenoga, razvili su suradnju sa širokim spektrom vanjskih stručnih suradnika stoga je moguća organizacija različitih vrsta edukacija, u skladu s potrebama klijenata.

Edukacije će se provoditi na lokacijama Žumberak, Samoborsko gorje i Ranch Miklin Velika Gorica.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

keto pizza

Keto pizza kojom ćete vrlo rado zamijeniti klasičnu!

Kada započinjemo neku dijetu, najčešće pomišljamo na to koliko će nam nedostajati nezdrava hrana, odnosno ona na toj dijeti zabranjena. Keto...
- Advertisment -