6 besplatnih aplikacija za učenje stranog jezika!

Jeste li ikad željeli da slobodnih nekoliko tjedana da se napokon posvetite svojim hobijima? Ili ste možda željeli to vrijeme iskoristiti za učenje stranog jezika? Sada je prava prilika za to! Možete napokon naučiti jezik koji ste željeli, a ove besplatne aplikacije za učenje stranog jezika će vam pomoći u tome.

Povezano:

Trenutni životni stil koji uključuje ostanak kod kuće može biti jedinstvena prilika za učenje nečeg novog. Zašto ne biste slušali radio na francuskom? Ili naučili nešto putem podcasta na njemačkom? Možda možete napokon pripremiti paellu uz pravi španjolski recept.

Sami odlučite koji ćete jezik učiti i kako ćete mu pristupiti. No brojne svjetske aplikacije možete koristiti besplatno, stoga je ovo prilika koju ne smijete propustiti.

Aplikacije za učenje stranog jezika

Rosseta Stone

Vjerojatno najpoznatija aplikacija za učenje stranog jezika na svijetu, a sada možete iskoristiti besplatnu tromjesečnu pretplatu “za studente”. No ne brinite, naglašavaju da ne morate biti student kako biste ju koristili, drugim riječima može ju koristiti tko god je željan učenja. Odaberite jedan od 22 jezika koja nude i napustite ovu karantenu dodatni znanjem.

The Fable Cottage

Niste ljubitelj uobičajenog načina učenja stranog jezika? The Fable Cottage je onda aplikacija za vas. Kroz zabavne audio i video priče na francuskom, njemačkom, španjolskom i talijanskom jeziku učenju se pristupa na drugačiji način.

Conjuguemos

Igre, aktivnosti i radni listovi za učitelje na sedam jezika, među kojima su i latinski i korejski, savršeni su za učenje stranog jezika. Naučite koristiti glagole, gramatiku i vokabular na zabavan način. Aplikacija je besplatna tijekom epidemije koronavirusa.

iCulture

Ne propustite paket videozapisa, članaka i pjesama na francuskom, španjolskom ili njemačkom jeziku. iCulture omogućuje pristup videozapisima o putovanjima, životu, aktualnim člancima i pjesmama, a uključuju teme koje su zanimljive tinejdžerima i mladima.

Mango

Mango je nagrađivani resurs za učenje jezika za pojedince i organizacije širom svijeta. Jedino jedinstveno rješenje koje kombinira kvalitetan sadržaj, tehnologiju i algoritam koji donosi praktične izraze iz stvarnih situacija. Ovo je učenje jezika usredotočeno na vas.

Duolingo

Većini ljudi ovo je aplikacija koju već imaju na mobitelu. Zašto se sada ne biste više posvetili njoj? Duolingo je jednostavan način učenja jezika, a ne morate ni izdvojiti puno vremena. I aplikacija je uvijek besplatna.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -