Čvrsta koža: Afroditini proizvodi će vam pomoći u tome!

Ljeto se približava, a i otkrivanje kože. Što znači da svatka od nas želi pokazati čvrstu i lijepu kožu, onakvu kakva bi bila da smo redovito vježbali i zdravo se hranili. Ali ako ste i prekrišili neka od ovih pravila, Afrodita zna kako čvrsta koža može postati stvarnost.

Povezano:

Čvrsta koža uz tri proizvoda!

Firming Boost – Krema za učvršćivanje

Krema za učvršćivanje kože koja na problematičnim dijelovima tijela poboljšava elastičnost kože već nakon 24 sata! Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno primjerena za opuštenu i mlohavu kožu sa slabijim tonusom. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Anti-Cellulite Boost – Detoksikacijski aktivator

Detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita! Potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled „narančine“ kože.  Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela. Peckanje i termički učinak normalne su prateće reakcije potrebne za postizanje optimalnih rezultata. Važno je spriječiti kontakt s očima i sluznicom, oprati ruke te čuvati izvan dohvata djece.

Active Boost – Gel s učinkom hlađenja

Gel s učinkom hlađenja u obliku aktivne formule! Lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala. Rezultat: smanjen opseg bedara do 2 cm*, smanjen opseg bokova do 4,5 cm**. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Proizvodi su na raspologanju u DM-u, BIPI te Afroditinom webshopu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vaučeri za digitalizaciju

Vaučeri za digitalizaciju – poduzetnici, unaprijedite digitalno poslovanje

Vaučeri za digitalizaciju nastali su u projektu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. –...
- Advertisment -