Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Poreč 25.10. Besplatna konferencija za poduzetnice “Prkosne i ponosne”

25/10/2019 @ 9:00 - 15:00

Besplatno

Women in Adria nastavlja svoje aktivnosti u Istarskoj županiji konferencijom za poduzetnice pod nazivom Prkosne i ponosne.

Cilj konferencije je edukacija, umrežavanje i pokretanje dijaloga za lokalnim vlastima o specifičnostima ženskog poduzetništva i mogućnostima potpore.

Događaj je namijenjen:

– iskusnim poduzetnicama
– ženama koje su na početku poslovanja
– ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog biznisa

Zahvaljujući potpori grada Poreča, sve sudionice će na dar dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Ulaz se ne naplaćuje, ali zbog ograničenog broja mjesta obvezna je prijava putem kontakt obrasca niže.

Sve sudionice koje su ujedno i poduzetnice, konferenciju mogu iskoristiti i za vlastitu promociju. Omogućit ćemo im podjelu letaka te uključivanje njihovih proizvoda/usluga u nagradnu igru. Detalje ćete dobiti prilikom prijave.

PROGRAM KONFERENCIJE:

9.00 – 9.10 Otvaranje konferencije, registracija sudionika

9.10. – 9.20 Kratki pozdravni govori organizatora i partnera

9.20 – 10.00 Kako osigurati naplatu potraživanja i naplatiti se u slučaju neplaćanja – Tiziana Paris, odvjetnica

10.00 – 11.00 “Dobili ste sredstva i što sad?” Katarina Vojnović, Key consulting d.o.o.

Zašto dolazi do razlike između dodijeljene potpore i stvarno isplaćenih sredstava po završetku provedbe projekta? Kako maksimalno iskoristiti dodijeljenu potporu? Kvalitetna priprema za provedbu EU projekta ne započinje u trenutku zaprimanja Odluke o financiranju, već mnogo ranije u fazi rađanja projektne ideje i tijekom pripreme projektne prijave. Koji su to organizacijski, financijski i provedbeni kapaciteti potrebni za kvalitetno provođenje projektnih aktivnosti i kako pametno provoditi projekt saznajte na ovome predavanju.

11.00 – 12.00 HBOR – Izazovi korištenja kredita kao izvora financiranja malih poduzetnikaCinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Istru

12.00 – 12.30 Pauza i networking

12.30 – 13.15. Okrugli stol: Kako lokalne vlasti mogu pomoći poduzetnicama – Sandra Čakić Kuhar, zamjenica župana, Loris Peršurić, gradonačelnik Poreča-Parenzo, Kristina Radolović, Key consulting d.o.o., moderator: Ivana Matić

13.15. – 13.45. – Milena Mičić: Od znanstvenice do poduzetnice

Milena Miličić će sa sudionicama konferencije podijeliti svoje poduzetničke uspone i padove u misiji izgradnje najpoznatijeg privatnog akvarija u Hrvatskoj. Milena je ujedno i ovogodišnja finalistica projekta Nagrada najboljim poduzetnicama i to u kategoriji Inspirativne poduzetnice.

13.45 – 14.45 Kako izgraditi posao, a da ne izgorite putem?, Kristina Ercegović, Business cafe

Kristina Ercegović je serijska poduzetnica koja je pokrenula i prodala nekoliko tvrtki. Danas se bavi umrežavanjem i savjetovanjem malih poduzetnika. Uz mnoštvo svojih knjiga, jedna je od autorica i naše knjige Od zaposlenice do poduzetnice.

14.45 – zatvaranje konferencije i izvlačenje dobitnika nagradne igre

 

LOKACIJA: Partizanska 5a, Poreč (ispred Doma obrtnika je besplatan parking, a u slučaju da je popunjen u blizini je veliki gradski parking koji se naplaćuje)

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU (ukoliko prijavljujete više osoba, molimo ispunite obrazac za svaku):

Detalji:

Datum:
25/10/2019
Vrijeme:
9:00 - 15:00
Cijena:
Besplatno