Naš prvi Health & Wellness Day održat će se u romantičnom okruženju

Zaposlena žena razmišlja o milijun stvari, ulaže u sebe i druge i uvijek nastoji ‘shendlati’ sve. Svjesna je da joj je potreban odmor i vrijeme za sebe, ali često ga ipak ostavlja sa strane. Ako ste i vi među njima, ako ste možda zaboravile staviti sebe na prvo mjesto, tu smo mi da pomognemo. Organizirali smo prvi Health&Wellness Day koji je posvećen zdravlju – fizičkom i mentalnom, te opuštanju. Okupili smo četiri vrhunske stručnjakinje da nas upute u svijet zdravlja – što to znači brinuti o sebi i znati se odmoriti.

Prvo predavanja i edukacija, a onda druženje u wellnessu

Svoje stručno znanje s podijelit će s vama Ana Keglović Horvat, pravnica i konzultantice, ali i trenerica i učiteljica All level healing tehnike, bioterapeutkinja te Theta healing praktičarka. Osim nje dolazi i specijalistica obiteljske medicine Helena Šimurina, nutricionistica Ivana Župić te Marina Martinić Kavur dr.sc. eksperimentalne biologije, znanstvenica i voditeljica korporativnih komunikacija za Genos i GlycanAge.

Govorit će se o zaštiti crijeva i selektivnoj prehrani, a naučit ćete i kako meditirati. Izmjerit ćemo svoju biološku dob i pogledati u kakvom je stanju naš organizam. A nakon edukacije i zanimljivih predavanja – wellness! I to tri čak sata.

Wellness uključuje mogućnost korištenja unutarnjih bazena Vodenog planeta, ‘Svijeta sauna’ u kojemu se osim 5 sauna nalaze i bar, ležaljke, vodeni krevet, jacuzzi sauna, hladni bazen i keipp staza. Sve gošće dobivaju na korištenje plahtu odnosno ručnik i garderobni ormarić. SPAeVITA centar njege i ljepote se pobrinuo za dobar provod, a naši sponzori za dobre poklone. Jeste li već uzbuđeni oko našeg bogatog goodiebaga? Mi jesmo.

SPAeVITA se pobrinula za kvalitetan odmor

Uz SPAeVITA centar njege i ljepote uđite u svijet obojen ljepotom prirode i mirisom aromatičnih ulja. Doživite jedinstvene rituale kuće, tretmane koji spajaju istok i zapad, trenutke rezervirane samo za opuštanje. Osjetite dodir prirode na svojoj koži i harmonične pokrete ruku naših terapeuta. Prepustite se čaroliji trenutka kreiranog kako bi vam udahnuo novu snagu koja će vas probuditi iz začaranog kruga svakodnevnih obveza i stresa.

SPAeVITA centar nudi vam intiman ambijent koji zajedno s aromatičnim uljima, laganom glazbom i posebnim wellness-ritualima stvara jedinstvene trenutke. Personalizirani tretmani, raznovrsne masaže, rituali koji će vas u mislima odvesti u daleke zemlje i vrijeme posvećeno sebi, unose ravnotežu i sklad u vaš život.

SPAeVITA centar nudi 11 prostorija za opuštanje u kojima ćete zaboraviti na svakodnevne brige. Tretmani u SPAeVITA centru osmišljeni su kako bi udovoljili potrebama svih gostiju. Bilo da se odlučite razmaziti relax masažom aromatičnim uljima, ljekovitom masažom termalnim blatom, kupkom po uzoru na poznatu Kleopatru. Tretmani s potpisom nude posebne rituale na početku i kraju tretmana koji će vam pomoći da dodatno opustite svoj organizam i pripremite se na posebnosti masaže koju ste odabrali.

Health&wellness day će se održati 27. studenog 2021. godine u Tuheljskim toplicama u organizaciji Women in Adria. Prijaviti se možete do 22. studenog, a sve informacije dostupne su ovdje.

Prijavite se!

Foto: Tuheljske toplice

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kapi za oči

Naše oči rade sve napornije… kako im pomoći da održe tempo?

Gotovo da nema profesije u kojoj nismo izložene digitalnim ekranima. I dok primjenom nove tehnologije mi radimo pametnije, naše oči rade...
- Advertisment -