Ova Instagram značajka dodatni je vjetar u leđa malim poduzetnicima, iskoristite ju!

I dok pandemija popušta i mjere postaju sve blaže, pitamo se kakve će posljedice cijela situacija ostaviti na gospodarstvo. Nema sumnje da će sve tvrtke, bez obzira na veličinu osjetiti, u nekoj mjeri, posljedice korona virusa. Moramo biti realni i reći kako su ipak mali i srednji vlasnici tvrtki najviše pogođeni. Sredstva su im većini ionako vrlo ograničena, a ukoliko su morali otpuštati radnike, primorani su gotovo sve uloge unutra organizacije obavljati sami. Stoga im je svaka pomoć dobro došla. Mnoge od njih je zato razveselila nova Instagram značajka koja podržava male brandove!

Povezano:

Instagram značajka koja puno znači

Instagram značajka pod imenom “Support Small” dostupna je svima, bilo da kupujete od malih brandova ili ste vlasnik takvog. Ovu značajku možete pronaći u naljepnicama u Stories. Koristite je da podržite lokalnog uzgajivača povrća i voća, proizvođača kozmetike, odjeće, dizajnere nakita i bilo koga drugoga. Vlasnici brandova tu istu značajku mogu koristiti da promoviraju sami sebe.

Ako ste brand, iskoristite ovu pogodnost što prije kako biste svoje pratitelje upoznali s tim sadržajem i dodatno se istaknuli. Na hrvatskom ćete naljepnicu naći pod nazivom “Podrži mala poduzeća”. Možda ste već uočili ovaj feature, no niste bili sigurni što točno znači. Stoga donosimo kratki uvod u to kako funkcionira. Zaista je jednostavno!

Nakon što na sadržaj stavite ovaj sticker on će se pojaviti u vašem Instagram Story-u koji naglašava slične postove svih profila koje pratite, a pojavljuje se na samom početku trake sa Storiesima, što je svakako super bonus.

U prijevodu, drugi mogu vidjeti koja ste sve lokalna poduzeća vi podržali, a i vi možete vidjeti koja su to koja podržavaju ljudi koje pratite, prijatelji i poznanici. Doba je ovo kada svima treba dodatna vidljivost i podrška u prezentaciji proizvoda i usluga stoga je posebno drago dočekana ova Instagram značajka. Isprobajte je već danas!

Foto: burst.shopify

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

panel javni sektor

Ove žene upravljaju javnim sektorom, a sve vas one čekaju na...

Pripremamo svoju drugu konferenciju za žene u javnom sektoru. Žene čine većinu zaposlenih u javnom sektoru, no na vodećim pozicijama su...
- Advertisment -