Bliži se Božić, a ne znate kako dekorirati svoj ured? Poduzetnica Maja Kauzlarić savjetuje: Uredite ga onako kako biste uredili i svoj dom

Božić nam kuca na vrata! Došao je Advent – vrjeme koje sa sobom nosi posebnu toplinu. Ulice su ukrašene božićnom rasvjetom, osjeti se miris kuhanog vina, klinčića i božićnih kolača, ljudi su opušteniji, sretniji, a u zraku se osjete ljubav i zajedništvo. Sve ove pozitivne stvari koje donosi božićno vrijeme možemo unijeti u svoj radni prostor i tako ga učiniti ugodnijim.

Drveno, reciklirano i jednostavno!

Uz jelku, koja je neizostavni dio Božića, dom i ured možemo urediti raznim ukrasima, figuricama, lampicama, snjegovićima, jaslicama i ostalim poznatim motivima koje jedva čekamo izvaditi iz kutija i „oživjeti“ ih dok traje blagdansko vrijeme. Ove je godine ponovno popularan motiv Orašara – lutka koji, prema legendi, donosi sreću i sigurnost u dom. Možda ga je baš zato dobro staviti i u poslovni prostor. Najčešće napravljen od drveta i recikliranih materijala, ovaj maleni lutak prati trendove.

Maja Kauzlarić, stilistica za cvijeće i dekoracije iz Cvijet Kreativa podijelila je s nama svoje viđenje božićne dekoracije ureda.

„Budući je srećom sve više na cijeni briga za okolinu, racionalnost u raspolaganju sa materijalima te odgovornost prema društvu, vidimo puno „recikliranih“ materijala i ideja, koji za nas postaju nepresušan izvor novih mogućnosti, za koje je potrebna kreativnost kako bi postale bolje i kvalitetnije nego prijašnjih godina. To je divan izazov, stvoriti nešto novo iz postojećeg, a dobiti krasan wow efekt. I možda nekome, tko uđe u taj prostor ili boravi u njemu, uljepšati dan i dati ideju za neki novi projekt – govori Maja.


Pročitajte više: Kako odabrati poklone za poslovne partnere koji će ih oduševiti?


Poslovni prostor uredite u skladu s onim čime se bavite

Dobro dizajniran poslovni prostor sa sobom nosi i poslovni uspjeh. Na poslu provedemo većinu svoga dana pa ga je dobro urediti na način na koji bi uredili i svoj dom.  Uredski prostor treba pratiti temu onoga čime se bavite. Primjerice, ako radite nešto kreativno, i vaš bi poslovni prostor trebao biti kreativno uređen.


Pročitajte više: Božićne dekoracije poslovnih prostora koje su ovogodišnji hit!


„Kod uređenja poslovnih prostora najvažnije je da ono odgovara vizualu brenda i da je u skladu s time što brend predstavlja, a već zadnjih par godina vidljivo je nepostojanje unificiranog trenda u blagdanskom ređenju. Nekada je to „over the top“ uređenje, nekada graniči s kičem koji ljude toliko razveseli i ponese, jer kada će ako ne u ovo božićno vrijeme, a nekada su to nježne drvene, prirodne, jednostavne forme koje samim izgledom „mirišu“ na šumu“ – kaže Maja Kauzlarić.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Što rast cijena goriva znači za građane?

Cijena goriva u zadnjih nekoliko mjeseci draštično se povećala, a za sobom povlači poskupljenja drugih proizvoda. Povećani troškovi života mnogim su...
- Advertisment -