Mislite da nemate vremena za vlastito zdravlje? Zato je osmišljena Masterclass radionica o zdravlju

Život u gužvi najveći je neprijatelj našeg zdravlja. Neprestano trčanje s jedne obaveze na drugu, guranje prema neprestanim i napetim rokovima, ručkovi iz pekara i dostava, te život proveden na uredskoj stolici uzimaju danak svim aspektima našeg organizma. Osim što nemamo vremena za zdravu prehranu i dovoljno tjelesne aktivnosti, život u gužvi još nas napada i hormonima stresa koji na naše zdravlje mogu biti teška artiljerija. Upravo zato je organizirana Masterclass radionica o zdravlju!

Povezano:

Iako izgleda jako teško, brinuti o zdravlju sebe i svoje obitelji unutar uskog rasporeda obaveza nije i nemoguće. Kao i sve u životu zdrav život je stvar učenja i, prije svega, navika. Koliko ste do sada čuli o potrebi za dodatnim edukacijama i cjeloživotnim učenjem? Nauka o zdravom životu također spada u tu kategoriju. Učenje o svojoj dobrobiti jednako je važno kao i usavršavanje u bilo kojem drugom aspektu, ako ne i važnije.

Prijave na radionicu

Za sve koje žele naučiti više o ovoj važnoj temi, uskoro kreće Masterclass radionica o zdravlju, u organizaciji Ro.Ra. Nature. Radionice će se održavati jednom mjesečno a teme će biti vezane uz zdravlje i brigu o zdravlju. Polaznici će imati priliku naučiti korisne savjete od raznih stručnjaka poput savjetnika za zdravu kozmetiku, dermatologa, liječnika opće medicine, nutricionista i yoga trenera. Osim toga, profesionalni kuhari zdrave prehrane naučiti će vas kako poslužiti više zdravlja na svojim tanjurima prilikom svakog obroka koji jedete u gužvi.

Prva radionica održat će se 06.02.2020. s početkom u 18 sati, na adresi Dobojska ulica 32 (kod Trešnjevačkog placa) u Zagrebu. Tema prve radionice je “Snaga prirodne kozmetike”, a predstavit će je stručnjaci iz jedinog brenda u Hrvatskoj koji u svojim proizvodima koristi sastojke 100% prirodnog porijekla, uz 0% konzervansa i 0% alergena – Novexpert. Poseban fokus bit će na hijaluronskoj kiselini i vitaminu C, te proizvodima koji imaju najveće koncentracije istih – Booster serumima! Nakon predavanja slijedi druženje i razgovor gdje sudionici mogu pitati sve što ih zanima.

Radionica je otvorena svima, a cijena prve je 20 kn. Prijavite se možete putem NovExpert Hrvatska FB stranice. Svakog sudionika masterclass-a dočekat će mali poklončić. Maksimalni broj sudionika je 45 zato treba potvrditi i osigurati svoje mjesto uplatom 20 kn na račun Ro.Ra. Nature. Potvrdu uplate pošaljite na e-mail [email protected] Radujemo se Vašem dolasku!

  • Uplatu izvršite na:
  • RO.RA. NATURA d.o.o Put M. Matkovića 8, 10 000 Zagreb
  • ADDIKO banka: HR5425000091101002632
  • RBA banka: HR1024840081105565623
Masterclass radionica o zdravlju
Processed with VSCO with hb1 preset

Tko je Ro.Ra.Natura?

Ro.Ra. Natura d.o.o. je privatna, obiteljska tvrtka osnovana 1998. godine. Od prvoga dana pa sve do danas, tvrtka se uspješno bavi zastupstvom, promocijom i distribucijom proizvoda renomiranih europskih tvrtki u segmentima fitoterapije, mikronutricije i dermokozmetike. Odabrali su svoj put u radu s prvenstveno prirodnim proizvodima, a sve s ciljem osiguravanja preventivnog i terapijskog pristupa za očuvanje zdravlja, vitalnosti i ljepote. Danas Ro.Ra. Natura broji 15 stručnih članova u svome timu, zaduženih za svaki od segmenata, od farmaceutskog i nutricionističkog pristupa mikronutriciji i fitoterapiji sve do brige o zdravlju i generalno vitalnosti svake pojedine osobe.

Ono najbitnije čemu Ro.Ra. Natura teži jest kontinuirano ulaganje u znanje i stjecanje novih iskustava. Redovitim edukacijama prema francuskom i talijanskom programu individualizirane mikronutricije i fitoterapije implementiraju najnovija medicinska rješenja i znanstvena dostignuća u svakodnevnu praksu kroz savjetovanja pacijenata. Ponukani brojnim upitima i potrebama pacijenata odlučili su podijeliti to znanje sa širom populacijom kroz spomenute masterclass-ove.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -