Prva održiva konferencija o osobnom rastu i razvoju, zdravoj prehrani i načinu života!

Eventful je prva agencija na hrvatskom tržištu koja je fokus svog poslovanja stavila na održive evente. No što su to održivi eventi? To su oni eventi koji minimiziraju negativne učinke i maksimiziraju pozitivne učinke na društvo, okoliš ali i budžet. Kako to ne bi ostala samo još jedna marketinška i prodajna strategija, vlasnica agencije, Maja Bosanac, odlučila je organizirati prvu u potpunosti održivu konferenciju u Hrvatskoj, pod nazivom Mind, Body and Soul koju je prilagodila i sadašnjim uvjetima restrikcija.

Povezano:

Konferencija Mind, Body and Soul osmišljena je kao konferencija koja povezuje činjenicu da je organizirana na održiv način s održivošću nas samih kao osoba, našim osobnim rastom i razvojem, zdravim načinom života i zdravom prehranom.

Konferencija će se održati u periodu 2.-5.listopada 2020. godine, po posebno osmišljenom programu, preko online platforme, koja ja posebno osmišljena za ovu konferenciju, ali će izaći i na tržište, te će tako svi organizatori imati priliku preuzeti u potpunosti složenu, isprobanu, detaljnu i razvijenu platformu koju je razvila Maja u suradnji s firmom Agilos IT koja je cijelu platformu izradila. Tako će kroz platformu sponzori imati svoje virtualne kutke kao da su na samoj lokaciji, a kroz njih će moći komunicirati sa sudionicima, dogovarati sastanke ili dijeliti svoje promo materijale. Sudionici će imati sobe u kojima će moći pričati s jednim ili više drugih sudionika, a radionice i predavanja bit će prikazani kroz glavne sobe. Ono što nas čini različitima od drugih online konferencija, uz personaliziranu platformu, je svakako i činjenica da će svaki online posjetitelj dobiti poklon vrećicu na kućnu adresu prije same konferencije.

Za one koji više vole osjetiti sve iz prve ruke, konferencija će se održati 3. i 4. listopada 2020. u Novom Vinodolskom, gdje će kroz dva dana programa sudionici moći poslušati vrhunske predavače iz svojih područja, te naučiti puno više o alatima i metodama upravljanja stresom, zdravoj prehrani, opuštanju, ali i osobnom rastu. Na samoj konferenciji biti će uređena i relax zona u kojoj će se sudionici moći opustiti tokom pauza, a osigurali smo i bogatu poklon vrećicu koju će svaki sudionik dobiti pri dolasku jer sve stvari koje će im biti potrebne kroz dva dana održavanja konferencije, naći će u njoj. Uz to, moći će skinuti i mobilnu aplikaciju u kojoj će pronaći dodatni sadržaj kojem samo sudionici imaju pristup, a koji će im pomoći u nastavku rada na sebi i nakon odlaska s konferencije. Pošto je broj mjesta na konferenciji ograničen na samo 30, bilo bi dobro da se što prije rezervira mjesto!

Mislimo da svi trebaju uzeti svoje živote u svoje ruke, napraviti hrabar korak naprijed prema boljem sebi i boljem sutra, te učiniti najbolje što možemo od svog života!

Upravo zato smo odlučili pokloniti 10% popusta na sve kotizacije svim Women in Adria članicama, do kraja rujna.

Kako bi ostvarile popust, možete nam se javiti na mail [email protected] ili preko kontakt forme na samoj stranici eventa gdje kod popunjavanja osobnih podataka u napomenu stavite da ste članice.

Nadamo se da se vidimo na konferenciji koja će biti primjer drugim organizatorima kako napraviti održiv event, ali i mjesto koje će biti prekretna točka svim posjetiteljima da se okrenu boljem, zdravijem i održivijem životu, koji im u budućnosti može donijeti samo pozitivne stvari!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -