Novozelandska premijerka ponovno oduševila, nastavila s intervjuom tijekom potresa!

Tijekom ove krize na popularnosti su dobili iznimno dobri vođe te oni izuzetno loši. Među dobrim vođama je novozelandska premijerka Jacinda Ardernu koja je svojom strategijom zaustavila širenje koronavirusa, a sad je ponovno dokazala da se zna nositi s problemima.

Povezano:

Novozelandska premijerka i potres od 5.8 po Richteru

U ponedjeljak ujutro, Novi Zeland je pogodio potres magnitude 5.8 po Richteru, a za to vrijeme Jacinda Ardern je bila intervjuirana uživo. “Ovdje imamo jedan potres”, rekla je Ardern domaćinu emisije Newshub Ryanu Bridgeu dok se ekran počeo tresti. “Sasvim pristojno uzdrmavanje je ovdje.”

Tijekom intervjua na njoj se nije mogao vidjeti ikakav trag straha, dapače, bila je osmjehnuta dok se njezina okolina tresla, a zatim je nastavila razgovor neometano kad je tremor prestao. “Upravo je stao. Ne, dobro sam. Nisam ni pod kakvim visećim svjetlima, izgleda kao da sam na strukturno dobrom mjestu.”

Drhtaj je trajao više od 30 sekundi i izazvao je paniku u Wellingtonu, a neki izvještaji tvrde da su se ljudi u uredima i kućama povlačili pod stolove. Nema izvještaja o značajnoj šteti.

Kao što je novozelandski novinar Michael Field rekao, “Što je potres u Wellingtonu kada ste se kao premijer suočili s masakrom, erupcijom i pandemijom.”

Trenutak možete pogledati ovdje:

Premijerka koja se nosila s mnogim problemima

Za Jacindu je ovo je samo jedan od izazova s kojim se mora nositi. Nakon što je samo sedam tjedana prije općih izbora 2017. preuzela vođenje laburističke stranke, Ardern je sastavila koalicijsku vladu, rodila dijete dok je bila na dužnosti, bavila se terorističkim napadima u Christchurchu, vodila naciju tijekom smrtonosne erupcije vulkane, a sada i tijekom virusa.

Redovito se stavljala na raspolaganje medijima. Njezin zaštitni znak “politika dobrote” jedno je od načela njezinog pristupa.

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u bankarstvu 2023

Kako je digitalizacija otvorila nova vrata ženama doznale smo na Konferenciji...

Iako žene čine većinu zaposlenih u bankarstvu, manjina ih je na visokim pozicijama. Proizvodi i usluge banaka rijetko su im prilagođeni,...
- Advertisment -