Što pokloniti novopečenoj mami i njenoj bebi?

Rođenje djeteta jedan je od najvećih i najvažnijih događaja svakog roditelja. Majčinstvo predstavlja najljepši, ali i najzahtjevniji posao. Novopečene mame susreću se s njim odmah po rođenju svoje bebe. Čini nam se kako mjeseci mentalnih priprema, porod i oporavak predstavljaju velik zalogaj. A što je s prijateljima i poznanicima koji žele kupiti nešto inovativno i korisno? U nastavku donosimo poklon za mamu i bebu kao rješenje za vaše slatke brige!

Povezano: Pokloni za kolegu koji uskoro odlazi u mirovinu

Prvi dani u domu s bebom predstavljaju poseban značaj svake mame. U žurbi oko pripreme sobe, svih potrebnih rekvizita i preparata lako je nešto i zaboraviti. Pri tome, najčešće je riječ o sitnicama koje se čine beznačajne, a zapravo mogu razveseliti više od konkretnog komada odjeće ili namještaja. Mame ne samo da prolaze jedno od fizički najtežih iskustava u svom životu, već će povremeno osjećati i veliki emocionalni stres po pitanju mnogočega. Kako bi se taj stres reducirao, važna je potpora bližnjih u obliku emocionalnog razumijevanja, ali i znakova pažnje i darova koje će izmamiti osmijeh na lice baš svakoj mami.

Uobičajena praksa kupovine poklona za mame i bebe varira od sjedalica za auto, sjedalica za prijenos bebe do razne odjeće. Također, česti pokloni su i torte od pelena, ali i dude. Sve od ovoga je iznimno korisno, pogotovo ako roditelji nisu stigli pribaviti sve potrebne stvari za bebu, no ne možemo reći kako je inovativno rješenje. Poklon dobra ideja obrt je za izradu suvenira koji nudi kreativnije, drukčije poklone koji će se svidjeti svim ukusima!

Povezano: Pokloni koji će oduševiti ljubitelje Malog princa

Poklon za mamu i bebu

Poklon dobra ideja svakom proizvodu pristupa individualno, dovodeći ga do savršenstva u suradnji s kupcem. Taj proizvod nije samo suvenir već je mnogo više od toga. Riječ je o hrvatskim ručno rađenim proizvodima u koje je utrošeno puno vremena i truda, rada i strpljenja. U nastavku pročitajte koje smo proizvode izdvojili!

Kutija uspomena

Ima li išta ljepše od male kutije uspomena u koju će mama pohraniti svaku uspomenu svoje bebe? Prvi zubić, zajedničke vrpce iz bolnice.. samo su neke od stvari koje se mogu staviti u ovu malu kutiju uspomena koju će čuvati cijeli život. Svaka kutija personalizirana je prema potrebama kupca. Ovaj proizvod učinit će se još posebnijim imenom bebe na njemu ili slikom neke životinje!

poklon za mamu i bebu

Povezano: 3 unikatna i ručno rađena poklona za svaku prigodu

Okvir za fotografije

Kao i kutija uspomena, riječ je o proizvodu koji je ručno napravljen u suradnji s kupcem oko svakog detalja. Poznato je da najljepše i najemotivnije trenutke u životu zabilježimo upravo fotografijom. U digitalnom vremenu u kojem živimo, često iste ne izradimo čuvajući ih na mobilnim uređajima. Ovo je idealan poklon koji će “natjerati” na izradu fotografije i ovjekovječiti predivne trenutke!

poklon za mamu i bebu

Drvena slika

Slika je oduvijek bila dobar odabir poklona, no što kažete na drvenu sliku s ručno pisanim personaliziranim tekstom? Sve svoje želje možete predočiti u obliku slike. Vjerujemo kako će ovakav poklon svakoj mami izmamiti osmijeh na lice i probuditi najdublje emocije!

poklon za mamu i bebu

Članak napisan u suradnji sa Željkom Lukanec, Poklon dobra ideja.

Foto: Poklon dobra ideja, Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

carski porod menstruacija

Kako carski porod utječe na menstruaciju?

Carski rez je medicinski zahvat tijekom kojeg se beba porađa operativnim putem. Za mnoge žene ovakav način poroda je šokantan jer...
- Advertisment -