Radionice Žene i novac: Kako promijeniti mentalni sklop prema novcu?

Pozivamo vam da se pridružite na radionicama na temu žene i novac koje smo pripremili u gradovima diljem Hrvatske subotama krajem siječnja i tijekom veljače. Radionice Žene i novac će potaknuti polaznice na drugačiji stav prema novcu te potaknuti promjene koje nisu samo financijske prirode.

Cilj edukativnih radionica je kao i na istoimenom portalu Žene i novac, otvoreno razgovarati o novcu, transformirati svoj mentalni sklop i odnos s novcem, promijeniti ograničavajuća uvjerenja, konkretno naučiti kako izaći iz dugova, štedjeti, investirati, pokrenuti posao, dodatno zarađivati, kako se bolje prodati i zauzeti za sebe, naplatiti svoj rad, samouvjereno ispregovarati veću plaću te osvijestiti uzroke osjećaja manje vrijednosti te kako sve to konkretno promijeniti.

Povezano:

Radionice Žene i novac

Gošće predavačice su kolumnistice portala, stručnjakinje u svom poslu. Kristina Ercegović, spisateljica i poduzetnica, na temu Mentalni sklop obilja. Ona je objasnila svrhu pokretanja portala Žene i novac te naglasila kako je pitanje novca i pitanje emocija, misli, uvjerenja, riječi, ali i čiste matematike. „Nije stvar u količini ni u novcu već moramo naučiti UPRAVLJATI s onim što imamo! Ako mi ne upravljamo novcem, on upravlja nama. Važno je da mi SVJESNO donosimo izbore i odluke koji su usklađeni s onim tko smo mi, koje su naše vrijednosti, željeni životni stil i potrebe i želje. I da smo zahvalni i imamo fokus na onom što imamo, a ne što nam nedostaje te da ne trošimo vrijeme na uspoređivanje s drugima i zavist.”

Ivana Gabrić Markovinović održat će predavanje na temu Kako izaći iz duga, štedjeti, investirati i uspješno upravljati kućnim budžetom. Kristina Ercegović i Ivana Gabrić Markovinović gošće su u svim gradovima, dok u svakom pojedinom gradu na ostale dvije teme (kako se bolje prodati i kako se zauzeti za sebe i povećati osjećaj vlastite vrijednosti) nastupaju lokalne stručnjakinje. „Ne radi se o tome koliko imamo nego kako upravljamo s onim što imamo. Ako nismo sretni i zahvalni na onom što imamo, nećemo to ni biti kad budemo imali više. Poanta je u životu malo ispod, a ne iznad svojih mogućnosti jer nije sve što nam je dostupno ujedno i korisno za nas”, rekla je Ivana.

Radionice Žene i novac

Povezano:

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • Zagreb, 25.1.2020.
  • Split, 1.2.2020.
  • Rijeka, 15.2.2020.
  • Varaždin, 22.2.2020.
  • Osijek, 29.2.2020.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hodanje tijekom radnog dana

Zašto usred radnog dana trebate prošetati?

Ako ste radoholičarka, hodanje tijekom radnog dana sigurno nikad nije bila opcija za vas. No, možda je vrijeme da to promijenite....
- Advertisment -