Radionice Žene i novac: Kako promijeniti mentalni sklop prema novcu?

Pozivamo vam da se pridružite na radionicama na temu žene i novac koje smo pripremili u gradovima diljem Hrvatske subotama krajem siječnja i tijekom veljače. Radionice Žene i novac će potaknuti polaznice na drugačiji stav prema novcu te potaknuti promjene koje nisu samo financijske prirode.

Cilj edukativnih radionica je kao i na istoimenom portalu Žene i novac, otvoreno razgovarati o novcu, transformirati svoj mentalni sklop i odnos s novcem, promijeniti ograničavajuća uvjerenja, konkretno naučiti kako izaći iz dugova, štedjeti, investirati, pokrenuti posao, dodatno zarađivati, kako se bolje prodati i zauzeti za sebe, naplatiti svoj rad, samouvjereno ispregovarati veću plaću te osvijestiti uzroke osjećaja manje vrijednosti te kako sve to konkretno promijeniti.

Povezano:

Radionice Žene i novac

Gošće predavačice su kolumnistice portala, stručnjakinje u svom poslu. Kristina Ercegović, spisateljica i poduzetnica, na temu Mentalni sklop obilja. Ona je objasnila svrhu pokretanja portala Žene i novac te naglasila kako je pitanje novca i pitanje emocija, misli, uvjerenja, riječi, ali i čiste matematike. „Nije stvar u količini ni u novcu već moramo naučiti UPRAVLJATI s onim što imamo! Ako mi ne upravljamo novcem, on upravlja nama. Važno je da mi SVJESNO donosimo izbore i odluke koji su usklađeni s onim tko smo mi, koje su naše vrijednosti, željeni životni stil i potrebe i želje. I da smo zahvalni i imamo fokus na onom što imamo, a ne što nam nedostaje te da ne trošimo vrijeme na uspoređivanje s drugima i zavist.”

Ivana Gabrić Markovinović održat će predavanje na temu Kako izaći iz duga, štedjeti, investirati i uspješno upravljati kućnim budžetom. Kristina Ercegović i Ivana Gabrić Markovinović gošće su u svim gradovima, dok u svakom pojedinom gradu na ostale dvije teme (kako se bolje prodati i kako se zauzeti za sebe i povećati osjećaj vlastite vrijednosti) nastupaju lokalne stručnjakinje. „Ne radi se o tome koliko imamo nego kako upravljamo s onim što imamo. Ako nismo sretni i zahvalni na onom što imamo, nećemo to ni biti kad budemo imali više. Poanta je u životu malo ispod, a ne iznad svojih mogućnosti jer nije sve što nam je dostupno ujedno i korisno za nas”, rekla je Ivana.

Radionice Žene i novac

Povezano:

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

  • Zagreb, 25.1.2020.
  • Split, 1.2.2020.
  • Rijeka, 15.2.2020.
  • Varaždin, 22.2.2020.
  • Osijek, 29.2.2020.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ljetni recepti

Brzi, a hranjivi: 4 jednostavna ljetna recepta za vruće dane

Kuhanje ljeti bitno je drugačije od kuhanja tijekom ostatka godine. Ne želimo paliti pećnicu ako nije potrebno, a i općenito nam...
- Advertisment -