Kako naše članice mogu smanjiti troškove zahvaljujući našim partnerima?

U današnjoj nesigurnoj ekonomiji kada se svaki novčić računa, čak i najmanji porast prihoda ili smanjenje troškova može učiniti razliku. Ponekad za to nisu potrebne rigorozne mjere štednje, već su često dovoljne i određene pogodnosti, kao one koje naši partneri nude našim članicama.

Ljudi kupuju proizvode i usluge iz jednog razloga: kako bi poboljšati svoj život na neki način. Bilo da se radilo o privatnoj ili poslovnoj, planiranoj ili impulzivnoj, sve kupnje imaju isti cilj. U tom pogledu naše partnere smatramo pokretačima poboljšanja kojeg u određenom trenutku života tražimo.

Business pogodnosti

Kao poduzetnica, zasigurno uvijek tražite načine kako smanjiti troškove opreme i optimizirati svoje resurse. Vaša tvrtka sigurno treba pisač, računalo ili neku drugu popratnu tehnologiju. Epson, tvrtka za elektroniku i jedan od najvećih svjetskih proizvođača računalnih pisača, već godinama kroz Women in Adria program podržava i promiče žensko poduzetništvo, nudeći članicama 15% popusta na cjelokupni asortiman. Njihovi su printeri kvalitetni, štedljivi i ekološki prilagođeni – tako da nećete morati konstantno trošiti novac za kupovinu tinte!

Posebne uvjete financiranja za članice WiA networka pripremio je i CITROËN. Naime, pri kupnji ikonskog Citroën Berlingo Furgona, u suradnji s UniCredit Croatia Leasingom ponuđen je financijski leasing u trajanju od 60 mjeseci s cijenom mjesečne rate od 1.290 kuna, s godišnjom fiksnom kamatnom stopom u kunama koja iznosi 3,95%. Vozila se nalaze na lageru u Hrvatskoj i spremna su za isporuku odmah.

smanjenje troškova

Pogodnosti UniCredit leasinga za članice uključuju, između ostalog, financiranje putem financijskog ili operativnog leasinga uz fiksnu kamatnu stopu u kunama i eurima, financiranje rezličitih objekata te mogućnost mjesečne, kvartalne, polugodišnje i godišnje otplate. Više informacija o pogodnostima za članice možete pročitati ovdje.

Ako pak trebate otvoriti transakcijski račun, savjetujemo vam da pođete u Raiffeisen banku, prvu banku koja je u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) postala sudionik programa „Women in business“ i time omogućila lakši i brži pristup povoljnijim sredstvima financiranja namijenjenim isključivo ženama poduzetnicama. Uz RBA transakcijski račun ugovorite FlexiBIZ STANDARD ili BALANCE poduzetnički paket i ostvarite 15% popusta na redovnu mjesečnu naknadu!

Kako bismo članicama omogućili da na pravi način dožive prednosti digitalnih proizvoda i usluga i odaberu najbolje telekomunikacijsko rješenje, pripremili smo ekskluzivne ponude i akcijske cijene u suradnji s A1 Hrvatska. U skladu s digitalnim načinom života, A1 nudi konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju. Također, grupiranjem usluga na jednom računu ostvarujete niz pogodnosti.

Ukoliko vas zanimaju ostale pogodnosti koje možete ostvariti na temelju vašeg članstva, savjetujemo vam da ovdje pogledate popis svih naših business partnera!

Lifestyle pogodnosti

Posebne uvjete nudi i Merkur osiguranje za ugovaranje dopunskog i dopunskog plus zdravstvenog osiguranja. Točnije, članice Women in Adria programa ostvaruju popust od 20% na premiju Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja te dopunskog zdravstvenog osiguranja Plus. Od 1. siječnja 2020. premije dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja za zaposlenike su neoporezivi primitak!

smanjenje troškova

Još se jedan Merkur pridružio našim partnerima, ali ovog je puta riječ o Merkur Lifestyle-u, koji pruža usluge za unaprjeđenje zdravlja i životnog stila. Najpopularnija usluga koju Merkur Lifestyle pruža je Chair massage, odnosno masaža na stolcu u Vašem uredu. WiA članicama osigurano je 20% popusta na ovaj paket usluga.

Smanjenje troškova u ljepoti i odmoru

Ako ste mislili da wellness i smanjenje troškova ne idu zajedno, prevarili ste se. Sve aktivne Women in Adria članice ostvaruju popuste u Aquaparku Adamovec uz predočenje članske iskaznice. Osigurano je 25% popusta na ulaznice za bazen (cjelodnevne individualne i obiteljske), 30% na spa pakete te 30% na masaže. Na jednu iskaznicu uz članicu može ući uža obitelj (muž, djeca). Djeca do 4 godine imaju gratis ulaz.

10% popusta na sve usluge možete ostvariti i u popularnom zagrebačkom frizerskom salonu Dessange. O kvaliteti usluge govori i činjenica da je nagrađen i s tri priznanja izvrsnosti, a osim frizerskih usluga, salon nudi i tretmane manikure, pedikure te depilacije.

Na našoj web stranici u kategoriji Pogodnosti za članice možete pronaći i ostale partnere s kojima smo ostvarili suradnju i gdje možete pronaći dodatne pogodnosti.

Kako biste mogle koristiti popuste, postanite članica Women in Adria.

Foto: Pexels, Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -