Merkur osiguranje – 20% popusta

Merkur osiguranje  je pripremilo posebne uvjete za ugovaranje dopunskog i dopunskog plus zdravstvenog osiguranja za članice Women in Adria i njihovu užu obitelj.

Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje

Zdravlje nema cijenu, a najbolje za Vaše zdravlje nudi vam Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje. Sklapanjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja plaćamo za vas troškove participacije zdravstvenih usluga:

  • primarne zdravstvene zaštite
  • stomatoloških usluga
  • specijalističkih pregleda
  • dijagnostike
  • fizikalne terapije
  • bolničkog liječenja
  • izdavanja lijekova u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
  • liječenja u inozemstvu sukladno propisima Europske unije uz odobrenje HZZO-a

Za članice Women in Adria posebna pogodnost je popust od 20% na premiju Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja. POGODNOST MOGU KORISTITI I DJECA TE SUPRUŽNICI ČLANICA.

Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje Plus

Sklapanjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja DZO Plus za vas osim plaćanja troškove participacije, osiguravamo i

  • Bolničku dnevnicu u iznosu od 100 kn/dnevno

Program osiguranja bolničke dnevnice omogućuje da za svaki dan bolničkog liječenja radi bolesti ili nezgode imate na raspolaganju “poseban budžet” koji koristite za ono što Vam je u trenutku dok boravite u bolnici najpotrebnije (troškove boravka u bolnici, lijekove, brigu o djeci…).

i

  • Kućnu njegu

Osiguranje Kućne njege omogućava vam, da ukoliko se nađete u situaciji da neko vrijeme morate provesti u bolnici radi bolesti ili nezgode, te prijeloma noge ili puknuća ligamenata, možete kontaktirati asistenciju na broj 0800 5533 te dogovoriti:

a. posjet liječnika

b. medicinske sestre

c. pomoć u kući (npr. čišćenje, glačanje isl.)

Pogodnost za članice Women in Adria je popust od 20% na premiju Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja Plus.

Naši osiguranici dobivaju ekskluzivnu karticu MDZO koja služi kao sredstvo plaćanja u sustavu primarne zdravstvene zaštite pokrivenom sustavom CEZIH-a te u odabranim zdravstvenim institucijama sekundarne zdravstvene zaštite. Eventualne troškove koji nisu plaćeni našom karticom u najkraćem roku nadoknađujemo na tekući račun osiguranika.

Bez obzira koji program odabrali – Merkur dopunsko ili dopunsko Plus , kao Merkurov osiguranik dobivate i pristup Merkur aplikaciji, putem koje možete  koristiti brojne pogodnosti:

1. Digitalna MDZO kartica – riješite se nepotrebne plastike

2. Jednostavna i brza prijava eventualne štete za dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje

3. Merkur bonus program – uštedite više uz dodatne popuste i pogodnosti na lifestyle proizvode i usluge kod naših partnera (sportska odjeća i obuća, zdrava hrana, fitness, wellness, restorani, stomatološke usluge i sl.)

Za sve informacije o programima i na koji način realizirati popust na Merkurove proizvode osiguranja  na raspolaganju je Damir Božičević (e-mail: [email protected] , mob. 091 444 5045). Popust se koristi isključivo uz predočenje članske iskaznice prilikom ugovaranja police (osobno ili mailom).

Merkur osiguranje – Danas za Vaše sutra.

Popust vrijedi od 1.1.2020. do 31.12.2020. godine. Uz članice, popust mogu koristiti djeca te suprug, važno je da ste na istoj adresi stanovanja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime