Merkur osiguranje – 20% popusta

Merkur osiguranje  je pripremilo posebne uvjete za ugovaranje dopunskog i dopunskog plus zdravstvenog osiguranja za članice Women in Adria i njihovu užu obitelj.

Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje

Zdravlje nema cijenu, a najbolje za Vaše zdravlje nudi vam Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje. Sklapanjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja plaćamo za vas troškove participacije zdravstvenih usluga:

  • primarne zdravstvene zaštite
  • stomatoloških usluga
  • specijalističkih pregleda
  • dijagnostike
  • fizikalne terapije
  • bolničkog liječenja
  • izdavanja lijekova u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
  • liječenja u inozemstvu sukladno propisima Europske unije uz odobrenje HZZO-a

Za članice Women in Adria posebna pogodnost je popust od 20% na premiju Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja. POGODNOST MOGU KORISTITI I DJECA TE SUPRUŽNICI ČLANICA.*

Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje Plus

Sklapanjem police dopunskog zdravstvenog osiguranja DZO Plus za vas osim plaćanja troškove participacije, osiguravamo i

  • Bolničku dnevnicu u iznosu od 100 kn/dnevno

Program osiguranja bolničke dnevnice omogućuje da za svaki dan bolničkog liječenja radi bolesti ili nezgode imate na raspolaganju “poseban budžet” koji koristite za ono što Vam je u trenutku dok boravite u bolnici najpotrebnije (troškove boravka u bolnici, lijekove, brigu o djeci…).

i

  • Kućnu njegu

Osiguranje Kućne njege omogućava vam, da ukoliko se nađete u situaciji da neko vrijeme morate provesti u bolnici radi bolesti ili nezgode, te prijeloma noge ili puknuća ligamenata, možete kontaktirati asistenciju na broj 0800 5533 te dogovoriti:

a. posjet liječnika

b. medicinske sestre

c. pomoć u kući (npr. čišćenje, glačanje isl.)

Pogodnost za članice Women in Adria je popust od 20% na premiju Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja Plus. POPUST SE ODNOSI I NA DJECU TE SUPRUŽNIKE ČLANICA.*

Naši osiguranici dobivaju ekskluzivnu karticu MDZO koja služi kao sredstvo plaćanja u sustavu primarne zdravstvene zaštite pokrivenom sustavom CEZIH-a te u odabranim zdravstvenim institucijama sekundarne zdravstvene zaštite. Eventualne troškove koji nisu plaćeni našom karticom u najkraćem roku nadoknađujemo na tekući račun osiguranika.

Bez obzira koji program odabrali – Merkur dopunsko ili dopunsko Plus , kao Merkurov osiguranik dobivate i pristup Merkur aplikaciji, putem koje možete  koristiti brojne pogodnosti:

1. Digitalna MDZO kartica – riješite se nepotrebne plastike

2. Jednostavna i brza prijava eventualne štete za dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje

3. Merkur bonus program – uštedite više uz dodatne popuste i pogodnosti na lifestyle proizvode i usluge kod naših partnera (sportska odjeća i obuća, zdrava hrana, fitness, wellness, restorani, stomatološke usluge i sl.)

Za sve informacije o programima i na koji način realizirati popust na Merkurove proizvode osiguranja  na raspolaganju je Damir Božičević (e-mail: [email protected] , mob. 091 444 5045). Popust se koristi isključivo uz predočenje članske iskaznice prilikom ugovaranja police (osobno ili mailom).

Merkur osiguranje – Danas za Vaše sutra.

*Popust vrijedi od 1.1.2020. do 31.12.2020. godine. Uz članice, popust mogu koristiti djeca te suprug, važno je da ste na istoj adresi stanovanja. Popust također mogu koristiti članice – poduzetnice i za svoje zaposlenike po posebnim uvjetima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime