Vrijeme je za preuređenje doma? Odaberite dizajnerske lampe Happy SmartDesign

SmartWay d.o.o. je tvrtka koja se bavi elektroinženjerstvom i sustavima upravljanja energijom, kino industrijom te dizajnerskom rasvjetom i dekorativnim zidnim tkaninama. Iako su prve dvije djelatnosti primarne, uspjeli smo pokrenuti vlastitu liniju dizajnerske rasvjete pod nazivom SmartDesign. U sklopu toga surađujemo s kreativnim dizajnerima te umjetnicima čiju kreativnost prenosimo na jednostavne koncepte i modele rasvjete koja zrači radošću. Naš cjelokupni rad potvrđen je i primitkom direktorice dr.sc. Petre Mesarić nagrade za Najperspektivniju poduzetnicu u 2018. godini.

Povezano:

U svojoj ponudi imamo dvije kategorije gdje u sklopu Happy SmartDesigna nudimo više različitih linija kao što su BSimple, BHappy, Nu Shu te ZOLA D’vision. Svaku od ovih linija krase zasebne karakteristike koje predvodi zaigranost i vedrina. Sve lampe se izrađuju ručno u našim radionama. Druga kategorija, Business SmartDesign omogućava izradu vašeg individualnog projekta dizajnerske rasvjete prema vašim zahtjevima.

dizajnerske lampe Happy SmartDesign
dizajnerske lampe Happy SmartDesign

Unutarnjem uređenju prostora pridodaje se sve veća pozornost te smo sigurni kako ćete u našem webshopu pronaći upravo onaj detalj koji fali vašem prostoru da bude savršen.

Sve WIA članice ostvaruju popust od 20% koji vrijedi do 31.12.2020.

Popust ostvarujete putem promo koda u webshopu, a za kod se javite na [email protected].

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

žensko vodstvo u državnim institucijama

Kako žene vode u državnim institucijama? Doznajte od njih samih

U državnim institucijama žene nisu često na visokim pozicijama, ali kad jesu, ističu se svojim specifičnim voditeljskim vještinama. U čemu se...
- Advertisment -