Hrvatski brend Xenia Design napokon ima webshop!

Jedna od najuspješnijih hrvatskih poduzetnica i dobitnica nagrade za “Inspirativnu poduzetnicu” 2019. godine, Ksenija Vrbanić, uvela je uzbudljivu novost za sve ljubiteljice njenog brenda XENIA DESIGN.

Povezano:

XD XENIA DESIGN, poznati hrvatski brend nakon više od 350 prodajnih mjesta u cijelom svijetu, od sada se može kupovati i online. Dostupna je After Dark Cruise kolekcija, linija pomaknutih i asimetričnih krojeva, neutralnih paleta boja u kojoj se spajaju s elegancijom i glamurom te stvaraju sasvim nove i drukčije odjevne komade za svečane i dnevne prilike.

xenia design

XENIA DESIGN je brend koji je inače prepoznatljiv po hrabrim i nesvakidašnjim krojevima, ali i jedna od rijetkih hrvatskih brendova koji se može pohvaliti uspješnim izvozom u gotovo 30 zemalja. “Moja priča je malo drugačija, ja nemam nijednog dana radnog staža negdje drugdje. Oduvijek sam znala da ću biti dizajnerica, ali počela sam se nekoliko zaposlenika. Sada nas je 50 zaposlenih, izvozimo u 28 zemalja, na 5 kontinenata”, rekla je Ksenija.

Rizik kreativnosti se pokazao uspješnim te su postali pioniri prodora hrvatskog modnog dizajna u svijet, a ujedno i primjer drugima. Kolekcije s potpisom Xenije Design su poput umjetničkih djela, ali istovremeno nosive u najrazličitijim prilikama i na različite načine, odnosno na sve načine na koje ga želite nositi – pravila nema, a mogućnosti je bezbroj.

U skladu sa novim potrebama, XD je u koraku sa svjetskim prodajnim trendovima kreirao webshop te od nedavno postao dostupniji još široj publici u Hrvatskoj i diljem svijeta.

Učlanjenjem u XD LOYALTY KLUB uz mnoge druge pogodnosti, ostvarite 20% popusta na svaku kupnju!

Članak pripremljen u suradnji s Xenia Design.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -