Ksenija Vrbanić predstavila novu liniju After Dark Cruise!

Modni brend XD Xenia Design od samih se početaka nalazio unutar neke drugačije, kreativnije i avangardnije dimenzije kroz koju je dizajnerica Ksenija Vrbanić istraživala svijet mode, pomicala njegove granice i stvarala svoju prepoznatljivu estetiku. Kreirane oko kontrasta, s arhitektonskom preciznošću, ali i neočekivanim pomakom u kroju, silueti ili ekspresivnim detaljima.

Kolekcije s potpisom Xenije Design su poput umjetničkih djela, ali istovremeno nosive u najrazličitijim prilikama i na različite načine, odnosno na sve načine na koje ga želite nositi – pravila nema, a mogućnosti je bezbroj.

Povezano:

Ksenija Vrbanić i After Dark Cruise kolekcija

Iako se svaki od XD modela lako može transformirati iz dnevnog u večernji look, iz ležernije kombinacije u onu svečanu, dizajnerica Ksenija Vrbanić je ove sezone odlučila predstaviti i novu liniju unutar XD dimenzije. Rezultat je nova linija XD After Dark Cruise Collection. Istovremeno dio kolekcije i zasebna modna priča, linija After Dark Cruise prenosi prepoznatljivu estetiku brenda u novu dimenziju unutar koje se pomaknuti krojevi, asimetrične linije i neutralna paleta boja spajaju s elegancijom i glamurom te stvaraju neke, sasvim nove i drugačije odjevne komade za svečane i večernje prilike.

Zvijezda prve After Dark Cruise linije su haljine, omiljeni odabir mnogih žena kada je o posebnim prilika riječ. Ipak, unutar nove Xenia Design linije, one prolaze kroz dramatičnu transformaciju i dobivaju izraženu snagu kada je riječ o vizualnom dojmu, ali i karakteru koji nose. Uz haljine koje dolaze u omiljenoj crnoj boji ili u manje očekivanim, ali jednako efektnim nijansama poput jarke narančaste boje i boje starog zlata, After Dark Cruise donosi i suvremenu interpretaciju modnih klasika poput odijela.

ksenija vrbanić

Nova XD linija dobila je i svoju prvu kampanju za koju fotografije potpisuje Marko Grubišić, make up Marko Tolić, dok su modeli bile Dorotea Valentić i Luna Valas (Talia Model). Kampanja je fotografirana na lokaciji novootvorenog dijela XD dizajn centra. Istoimena kolekcija već se nalazi u svim XD dućanima u Hrvatskoj i svijetu.

Foto: Marko Grubišić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ulaznice za Digital Takeover

Osvojite ulaznice za Digital Takeover!

Networking, učenje od govornika svjetske klase, isprobavanje najnovijih tehnoloških dostignuća ili stjecanje novih spoznaja samo su neke od stvari zašto ne...
- Advertisment -