Hobby I Adore – studio za grafički dizajn i tisak

Sve što zamislite pretvaramo u stvarnost u našoj kreativnoj radionici!

Mi smo studio za grafički dizajn i tisak, tim sastavljen od grafičkih dizajnera, grafičkih tehničara i marketing stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.

Naša osnovna djelatnost je grafički dizajn i priprema materijala za tisak, te tisak i izrada svih vrsta promo materijala. Osim toga bavimo se i profesionalnim upravljanjem društvenim mrežama.

Naša najveća prednost je individualizirani pristup, sa naglaskom na atraktivna i moderna rješenja za vizualnu komunikaciju Vaše tvrtke, prvenstveno kroz digitalne kanale.

Usluge koje vam možemo ponuditi:

– DIZAJN LOGOTIPA I VIZUALNOG IDENTITETA VAŠE TVRTKE

– IZRADA KNJIGE GRAFIČKIH STANDARDA

– TISAK SVIH VRSTA PROMO MATERIJALA (vizitke, letci, katalozi, cjenici, brošure, plakati, etikete, privjesnice i pakiranja za Vaše proizvode, kuverte, memorandumi, majice, šalice, kemijske, upaljači, blokovi, rokovnici, privjesci i drugi personalizirani promo proizvodi).

– TISAK VELIKIH FORMATA (unutarnje i vanjske reklamne konstrukcije, prezentacijski sustavi (roll up, A stalak, brendirani stol, zastave), oslikavanje izloga, zidova, podova, vozila i drugih ravnih i zakrivljenih površina).

– PROFESIONALNO UPRAVLJANJE DRUŠTVENIM MREŽAMA – vođenje stranica i profila na društvenim mrežama, prvenstveno Facebooku i Instagramu (te po potrebi i svih drugih društvenih mreža) uz pripremu tekstova, obradu fotografija za objave, upravljanje promocijama i komunikaciju s klijentima.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 15% popusta na sve usluge.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više