Kako kroz edukaciju razviti liderski potencijal?

Zadnjih tjedana uloga i odgovornost poslovnih lidera dramatično se promijenila. Okolnosti od njih zahtijevaju inovativnost, stvaranje novih prilika, rušenje barijera i očuvanje konkurentnosti što potiče neodgodivu potrebu za razvojem i usavršavanjem. Učenje se naglašava kao ključno u pripremi za budućnost. Lideri osim samog reagiranja na vrtlog trenutnih događaja imaju dodatnu odgovornost biti nositeljima pozitivnih promjena usred kaosa, stvarajući budućnost. Ovo su vremena koja dodatno razvijaju liderski potencijal.

Povezano:

Osjetljiva vremena zahtijevaju solidarnost, a s obzirom na to da upis na E/MBA program predstavlja ne samo vremensku, već i financijsku investiciju, COTRUGLI Business School kroz posebnu upisnu pogodnost pruža podršku onima koji nastavljaju ulagati u svoj liderski potencijal u ovim izazovnim vremenima.

Svaki lider reći će vam kako je, osim velikog truda i rada izuzetno važna edukacija. Liderski potencijal razvija se prihvaćanjem uloga koje nitko ne želi, konstantnim ulaganjem u sebe i nova znanja te suradnjom s drugima jer nitko ne postiže dugotrajni uspjeh sam.

COTRUGLI Business School pomaže razviti liderski potencijal

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Ana Ivančić – vlasnica Garderoba store:

Executive MBA program je za mene bio izrazito koristan, upravo iz razloga dugogodišnjeg iskustva kojeg sam imala, jer sam svaku lekciju i case study mogla vrlo lako povezati s nekom od situacija ili izazova s kojima sam se u praksi susrela.

Zorica Brečić, vlasnica tvrtke Rhea savjetovanje

Završiti COTRUGLI školu je bila izvrsna odluka koja je svakim novim modulom poticala izlazak iz vlastite zone komfora, challengirala me i ohrabrila me da ustrajem u svojim željama i slijedim svoje snove- od menadžerice do poduzetnice.”

Pročitajte ostala iskustva naših članica koje su završile COTRUGLI MBA program.

S ciljem pružanja podrške ženama s izvanrednim profesionalnim dostignućima, u suradnji s COTRUGLI Business School omogućavamo poseban upisni popust od čak 35% na regularnu školarinu članicama Women in Adria koje zadovolje upisne kriterije.

Za detalje se javite na: [email protected]; GSM: +395 98 23 55 35; TEL: +385 1 3706 270

Prilikom prijave potrebno je osobno donijeti ili mailom poslati presliku članske iskaznice.

Ako još niste članica, a želite koristiti ove i druge pogodnosti, na linku pogledajte dostupne pakete i opis svakog od njih.

Foto: Cotrugli, burst.shopify

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -