‘To je idealni gradski SUV’, opatijska poduzetnica Sanja Markušić provozala je novu Mazdu CX-30

Sanja Markušić poduzetnica je koja u Opatiji  vodi obiteljsku polikliniku Markušić za dermatologiju i estetsku, koja posluje dugih 26 godina. Investitorica je u najnoviju tehnologiju i suvremene uređaje za neinvazivno oblikovanje tijela, lifting kože lica i tijela. Osim toga agentica je za nekretnine globalne agencije Sotheby’s International Croatia, a završila je MBA iz međunarodnog poslovanja na američkom fakultetu u Madridu. Na našem ljetnom partyu u Opatiji u tomboli je dobila probnu vožnju s Mazdom CX-30, donosimo njeno iskustvo.

„Volim snažne, velike i udobne automobile“

Kao vrsna poznavateljica tehnologije i zaljubljenica u aute, prokomentirala je kako je to voziti novu Mazdu CX-30. S obzirom na brdovitost Kvarnera po kojemu se kreće, navikla je na snažne i udobne aute.

„Volim aute koji su snažni. Važne su mi performanse u vožnji stoga primarno gledam na vrstu motora i mjenjača, broj konja i činjenicu da zbog posla agenta za nekretnine stalno boravim na terenu koji uključuje puno uzbrdica i nizbrdica, Opatija i okolica primarno, ali i dosta off road cesta i bijelih puteva po Istri. Auto mi mora biti velik, udoban i komforan . Ne poznajem concept “travelling light”, a često za privatna i poslovna putovanja nosim dosta stvari pa mi treba veliki prtljažnik. I prije svega snažan auto da može izvući zavoje, uzbrdice i neravne terene kada treba. Ne vozim brzo, ali vozim vrlo živo,“ ističe Sanja.

Automobili koji se lako vozi, parkira i „hendla“

Mazda koju je provozala ima 187 konjskih snaga, Skyactive X tip motora i benzinac je. Njome se dovezla sa skupinom prijateljica na Summer Sensual Days u Rovinj, plesni festival bachate i salse.

„Nova Mazda CX-30 je lijepi gradski SUV koji je mislim jako dobar za žene koje vole SUV automobile, a posebno one koji se lako voze, parkiraju i “hendlaju”. To je izvrstan auto za gradsku vožnju jer ova vrsta motora, a riječ je o mild hibridu, je vrlo štedljiva,“ objasnila je Sanja.

Idealna za vožnju gradom

Kad govorimo o nepreglednim terenima s kojima se ova Kvarnerka svakodnevno susreće, pokazalo se da za nju postoje i bolje opcije. Kako Sanja puno vozi po brdovitim i teškim terenima, Mazdino prodajno osoblje joj je savjetovalo drugi tip motora- s manje KS, ali jačim momentumom vožnje.  

„Mazda CX-30 se jako lijepo vozi. Parkira se jednostavno zbog kamera i senzora i idealna je za pravi gradski SUV. Odlična je za poslovna i privatna putovanja, posebno ako vam ne treba baš tako jako veliki prtljažnik.“ zaključuje Sanja

Foto: privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

digitalni nomadi turska

Kako je Turska postala raj za digitalne nomade?

Sa svojim živopisnim gradovima i zadivljujućim obalama, Turska, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu, sada postaje utočište i za digitalne...
- Advertisment -