Concrete torbe-za modno osviještene poslovne žene

CONCRETE torbe poznate proizvođačice urbane opreme i betonskih proizvoda, PATRIZIE MILANI stvorene su za modno osviještene poslovne, zabavne, svestrane žene koje vole privlačiti pažnju svojim modnim dodacima.

Concrete torbe-novi projekt Patrizie Milani

CONCRETE torbe šarene, jednobojne, kožne, platnene, sjajne, na gumbiće ili patentni zatvarač, sa malom ručkom ili za prebacivanje preko ramena, ili možda oboje… taj izbor ostavljamo vama. Olakšajte si život kvalitetnom poslovnom torbom, koja će biti usklađena sa vašim stilom odijevanja i pristajati uz većinu kombinacija. Unesite dašak boje i stila u uredsko okruženje, uživajte u radnom danu, u druženju s prijateljima, šopingiranju i ispijanju kave s best frendicom.

 

concrete
Poduzetnica Patrizia Milani sa prijateljicom


“Živimo u doba stilizacije i dizajniranja apsolutno svega, pa tako i ženske torbe postaju nevjerojatno raznolike i privlačne.

Raznih su boja, oblika, stilova, ali opet dovoljno prostrane i praktične da istovremeno mogu udomiti i vaš neizostavni laptop kao i maskaru i ruž koje ćete stavljati u autu, držeći kavu bedrima i moleći da ne bude naglih kočenja, za ona jutra koja jednostavno počinju prerano.” opisuje ih Patrizia Milani.

concrete torbe
Concrete novčanici


“Praktičnost je bitna kada smo zaposlene i jurimo uokolo čitav dan. Odaberite pametno, veliku i praktičnu poslovnu torbu sada kada, kao nikad prije, estetika nije pala kao žrtva praktičnosti.”

CONCRETE torbe nose poruke koje su osnažile i odvažile život i put mnogih žena: Carpe Diem, Who seeks shall find, Tomorrow is another day, Never stop dreaming, Life is beautiful, Amor vincit omnia, a i zabavnije: I have a head for business and a body for shopping, Kill them with success and bury them with a smile, Good girls go to heaven, bad girls go everywhere.

concrete torbe

 

Foto: Concrete

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija hvar

Poduzetništvo čini Hvar jedinstvenom destinacijom

U sunčanom Hvaru i to u - ni manje ni više - staroj Lođi impresivna pročelja, u petak se održala Konferencija...