Zara čizme koje su nas ove sezone osvojile!

Došlo je vrijeme da se kaputi i čizmice lagano vrate u svakodnevne odjevne kombinacije. Pošto nas je ova 2020. godina sve dobro zbunila, vjerojatno se pitamo što se to uopće nosi i što je trendi ove zime? Izdvojili smo Zara čizme koje su apsolutni must have ove sezone, a ima ponešto za svakoga!

Zara čizme

Za ljubitelje visokih čizmi imamo dobre vijesti – još uvijek nisu izašle iz mode! Kao i posljednjih nekoliko godina, i 2020. godina poželjela je dobrodošlicu klasičnim visokim čizmama, a posebice onim “naboranim” kaubojskim do koljena!


Pročitajte više: Čizme za jesen 2019: Koji su aktualni trendovi?


Kožne čizme

zara čizme
Zara: 549,90 kn

Pročitajte više: U čizmama iznad koljena možete i na posao


Uvijek ih možete iskombinirati sa suknjama ili skinny trapericama, a životinjski uzorak upotpunit će svaki komad odjeće. Ako se ipak više vidite u klasičnim bojama, Zara u ponudi ove sezone ima i klasične crne kožne čizme s kojima neće pogriješiti.

zara čizme
Zara: 999,90 kn

Vrećaste čizme

Ove su sezone “in” vrećaste čizme koje savršeno pristaju uz traperice i pleteninu, a osim što ih možete nositi svaki dan i osjećati se udobno, savršen su odabir i za izlaske – uz, primjerice, kratku crnu haljinu ili suknju.

zara čizme
Zara: 699,90 kn Zara: 699,90 kn

Gojzerice

Prošle su zime u modu ušle gojzerice, a ove su sezone još popularnije. Ako ih niste nabavili prošle zime, sada je pravo vrijeme da zavirite u Zarine trgovine jer nude gojzerice svih veličina i oblika! Izdvojili smo neke od njih, a na vama je da odlučite koje najbolje idu uz vaš stil!

zara čizme
Zara: 799,90 kn Zara: 549,90 kn
zara čizme
Zara: 799,90 kn Zara: 699,90 kn

Kaubojske čizme

Tko kaže da se trendovi mijenjaju iz godine u godinu? Najveći hit prošle jeseni, ove je sezone u punom jeku! Ako volite kaubojske čizme i u njima se osjećate ugodno, možete ih nositi i ove sezone.

Zara: 349,90 kn Zara: 349,90 kn

Lakirane čizme

Volite li kombinacijama dodati nešto čime ćete privući pažnju i završni sjajni “touch”, za vas su lakirane čizme. Na vama je samo da odaberete sviđaju li vam se više ravne, gojazne čizme ili pak visoke, iznad koljena na tanku peticu koje će istaknuti vašu ženstvenost u punom smislu, naravno samo u večernjim prilikama.

Zara: 399,90 kn Zara: 599,90 kn

Foto: Zara, Reshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pravila za suzbijanje nasilja nad ženama

Stigla prva pravila EU-a za suzbijanje nasilja nad ženama. ‘Treba nam...

Europski parlament donio je prva pravila Europske unije za suzbijanje nasilja nad ženama. Njihov je cilj spriječiti rodno uvjetovano nasilje i...
- Advertisment -