Božićni pokloni naših članica neće vas koštati više od 100 kn, a oduševit će svakoga!

Božićni pokloni vesele i onoga koji poklanja i onoga tko dobiva. Kada vas ponese božićno darivanje teško je držati se budžeta. Zato već u startu odaberite poklone koji su u svima prihvatljivom rangu, a jednako lijepo kao i skuplje opcije darivanja. Bilo da tražite dodatak već postojećem poklonu ili ne znate od čega biste krenuli, nudimo vam inspiraciju u ponudi hrvatskih poduzetnica.

Girly dodaci koje svi volimo

Hrvatski brend odjeće za spavanje Asteria svoje proizvode prodaje isključivo preko webshopa pa je narudžba brza i jednostavna. U ponudi imaju udobne i lijepe linije za spavanje, a ono što je nas oduševilo je ponuda modnih dodataka. Maske za spavanje s motivom pande, sove ili donuta oduševit će svakoga. A koga neće – u ponudi su i torbice za šminku koje stanu u svačiju torbu. Maskice su po 49 kn, a torbice 99 kn.

Personalizirana čokolada

Neka vas ove godine svi vaši prijatelji i članovi obitelji imaju na svojim omotima od čokolade. Ili vi možete svojim prijateljima napraviti čokolade s njihovim fotografijama. Nezaboravan poklon vam nudi Pokloni.me, a personalizirana čokolada će vas koštati 49 kn.

Za ljubitelje igara

Možda imate prijatelja ili člana obitelji koji obožava društvene igre ili posjećujete nekoga izvan Hrvatske? Memory je igra gotovo svačijeg djetinjstva, a u hrvatskoj verziji je i edukativna. Inovativni hrvatski proizvod Meet Croatia dolazi u 3 oblika: upoznajte Hrvatske nacionalne i parkove prirode, Dubrovnik ili Zagreb. Prekrasne slike najpoznatijih znamenitosti i područja od kojih ćete neke lako prepoznati, a neke po prvi puta vidjeti! Cijena jednog paketa je 30 kn.

božićni pokloni

Slatki dodatak poklonu

Mnogima od nas božićni pokloni su nezamislivi bez dodatka čokolade. Ove godine preskočite one iz industrijske ponude i odaberite ručno rađene hrvatske praline, bombonijere, čokolade i čokoladne lizalice s potpisom brenda Bagolo.

Foto: Asteria, Meet Croatia, Bagolo

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više